Forrige uke kunne vi lese at single Karianne Wahlstrøm (24) ikke vil tilbringe nok en nyttårsaften uten noen å kysse når klokka slår midnatt.

Hun la derfor ut et bilde på Facebook hvor hun etterlyste en mann å feire det nye året med. Og sånt blir det oppstyr av.

Overveldende respons

«Jeg søker et nyttårskyss da det aldri er opplevd før. Hvor mange må dele dette for at jeg skal finne den rette? Kjære frosk, send meg pm. Jeg er like hyggelig som jeg er søt»

Da TV 2 snakket med henne sist, hadde hun fått «bare» 105 venneforespørsler. Men i løpet av helgen har det tatt helt av.

– Det har blitt helt sirkus. Jeg er nesten helt utslitt. Det har vært mye mer respons enn forventet. Jeg tenkte at innlegget kom til å bli delt et par ganger, men plutselig var det overalt.

Nå kan Karianne gå på date hver dag i flere år – hvis hun ønsker.

Jeg har fått cirka 1800 meldinger og omtrent 2000 venneforespørsler. Det er veldig mange fine meldinger, men også mye rart. Så jeg har slettet en del også.

BLIR GJENKJENT: Karianne (24) jobber med planlegging av russearrangement og forteller at hun ble gjenkjent da hun skulle holde foredrag for russen. Foto: TV 2.
BLIR GJENKJENT: Karianne (24) jobber med planlegging av russearrangement og forteller at hun ble gjenkjent da hun skulle holde foredrag for russen. Foto: TV 2.

God wingwoman

Nyttårskvelden skal hun tilbringe sammen med sine single venninner. De er også overveldet av hvor mange som har kontaktet venninnen.

– Jeg er litt overrasket over at det ble så stor respons. Men det er jo bare gøy. Og som en kvinne i 2015, så må man ta litt initiativ selv også, sier venninne Lisa Renée Gartner, som er rimelig fornøyd med venninnens stunt.

– Ja, jeg har skaffet meg en litt over gjennomsnittet god wingman, kan du si, ler hun.

Har begynt å date

Det nærmer seg den store kvelden, og Karianne kaster ikke bort tiden.

– Jeg tok en kaffe med en kar i går, jeg skal ta en kaffe med en i dag, og enda en i morgen. Noen synes jeg er gal, men å ta en kaffe er jo ganske uhøytidelig.

Nå har innlegget spredt seg til både både Sverige og Danmark, men inntil videre holder hun seg i Norge. Og hun nekter ikke på at det hadde vært fint om det endte med mer enn bare ett nyttårskyss.

– Da jeg lagde denne plakaten, tenkte jeg bare et nyttårskyss. Men så har jeg jo lyst på en kjæreste også. Jeg vil ha en som er litt mannemann.

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK