SLAGSMÅL: Store politistyrker og ambulanse var på plass på Vestli i Oslo søndag kveld etter et masseslagsmål. Minst to personer ble knivstukket.  FOTO: TRULS GRANDE / FIRSTFOTO NORWAY
SLAGSMÅL: Store politistyrker og ambulanse var på plass på Vestli i Oslo søndag kveld etter et masseslagsmål. Minst to personer ble knivstukket. FOTO: TRULS GRANDE / FIRSTFOTO NORWAY

Minst to personer knivstukket i masseslagsmål i Oslo

Rundt 30 personer deltok i slagsmålet på Vestli.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SISTE: Politiet opplyser til TV 2 mandag morgen at det fremdeles ikke er pågrepet noen etter knivstikkingen.

Store politistyrker og ambulanse rykket søndag kveld ut til Vestli i Oslo etter at det brøt ut et masseslagsmål.

– Vi fikk inn melding om at rundt 30 personer slåss, og vi er nå på stedet sammen med helse, opplyste Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til TV 2.

Minst to personer ble knivstukket i slagsmålet som fant sted i skolegården på Vestli skole. Tidligere ble det meldt om at tre var knivstukket, men politiet er usikre på om det finnes en tredjemann. 

SLAGSMÅL: Store politistyrker og ambulanse på plass på Vestli i Oslo søndag kveld etter et masseslagsmål. Minst to personer ble knivstukket.  FOTO: TRULS GRANDE / FIRSTFOTO NORWAY
SLAGSMÅL: Store politistyrker og ambulanse på plass på Vestli i Oslo søndag kveld etter et masseslagsmål. Minst to personer ble knivstukket. FOTO: TRULS GRANDE / FIRSTFOTO NORWAY

– Vi har kontroll på to som er knivstukket, og vi leter etter en tredje som muligens også er skadet. Det er mulig at vi har fått noen feil opplysninger til å begynne med, sier Stokkli.

En av de skadde er sendt til legevakt og den andre til sykehus. Ingen skal være livstruende skadet.

– Det vi har fått opplyst, er at det dreier seg om lettere skader. De involverte hadde skader i hendene, sier innsatsleder Arve Røtterud i Oslo-politiet. 

Politiet har sikret åstedet og søker etter gjerningspersonene. 

– Vi har lett både med hund og helikopter, men ikke funnet flere involverte og da heller ikke den tredje som skal være skadet. Nå har vi vi sikret oss noen vitner, og så får vi se hva vi finner ut når vi snakker med dem og de to involverte, sier Røtterud.

Operasjonsleder Stokkli sier politiet vil fortsette arbeidet utover natten. Politiet kan foreløpig ikke si noe om personene som var innblandet. Politiet fikk melding om slagsmålet kl. 21.50 søndag kveld. Vestli ligger nordøst i Oslo.