HOLDT ROLLEN HEMMELIG: Adam Driver sa ikke noe til kona Joanne Tucker om at han spilte superskurken Kylo Ren (til høyre). Foto: AFP/Justin Tallis og Filmweb
HOLDT ROLLEN HEMMELIG: Adam Driver sa ikke noe til kona Joanne Tucker om at han spilte superskurken Kylo Ren (til høyre). Foto: AFP/Justin Tallis og Filmweb

Holdt Star Wars-rollen hemmelig for kona i tre år

Adam Driver har spilt rollen som superskurken Kylo Ren bak konas rygg.

Hollywood-skuespilleren Adam Driver (32), som fikk sitt store gjennombrudd med TV-serien Girls, spiller superskurken Kylo Ren i «Star Wars: The Force Awakens».

Denne uka avslørte han til Hollywood Reporter at han faktisk ikke fortalte kona, skuespilleren Joanna Tucker, at han spilte superskurken.

– Det var verdt reaksjonen

– Jeg holdt det hemmelig for henne i tre år. Men det var verdt det for å se reaksjonen når hun så filmen, forteller han.

Driver har vært gift med Tucker siden 2013 – og de kom på premieren sammen, så hun har antagelig ikke kastet han på dør på grunn av hemmeligheten.

Slitsom rolle å spille

Driver har også avslørt at det var svært slitsomt å spille rollen. Ikke bare skulle han leve opp til de legendariske skurkene vi har sett i de tidligere Star Wars-filmene, han hadde også på seg en svært ubehagelig maske, og det var vanskelig å se.

– Det var forferdelig. Til denne dag har jeg ikke sett de andre som er med i filmen, spøkte Driver, ifølge Entertainment Weekly.

Det var på onsdag at den etterlengtede Star Wars-filmen hadde premiere. Nordmenn får ikke nok av filmen, og aldri før har så mange sett en film på åpningsdagen.