HYSTERIET FORTSETTER: Billettene til Justin Biebers Norgeskonserter revet bort! FOTO: DOUG PETERS /Scanpix
HYSTERIET FORTSETTER: Billettene til Justin Biebers Norgeskonserter revet bort! FOTO: DOUG PETERS /Scanpix

Bieber solgte ut Telenor Arena to ganger på 10 minutter (!)

Fansen har ikke sviktet Bieber etter sjokkavslutningen på forrige Norges-konsert. Torsdag ble billettene til megastjernens to konserter revet bort på rekordtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sist Justin Bieber var i Norge, skapte han store overskrifter verden over, etter å ha forlatt scenen midt i konserten på grunn av litt vannsøl ytterst på scenekanten. 

Men fansen svikter tydeligvis ikke, for nå har pop-yndlingen solgt ut to fullstappede konserter til Telenor Arena i september 2016.

Og billettene, de ble revet bort på rekordtid.

– Det første showet ble utsolgt på ti mintter, og det andre showet var fullt innen det hadde gått 35 minutter, sier markedsdirektør i Ticketmaster, Tormod Olsen til TV 2.

I forkant av billettslippet til Bieber-konsertene, hadde Ticketmaster gjort endringer i bestillingsprosessen for å få salget til å gå smertefritt. Og ti minutter, det er det raskeste som går å selge ut et arrangement.

– Det gikk veldig fort nå. Det er det beste salget vi har hatt. Under salget av billetter til Adele, var det noen som klaget på en sikkerhetssjekk vi hadde underveis i bestillingen. Denne er nå endret, og salget har gått veldig bra denne gangen, sier en lettet markedssjef.

– Vi skulle gjerne hatt flere billetter å selge, men det er selvsagt et luksusproblem, sier han til TV 2.

Hvor mange billetter som har blitt solgt, vil selskapet ikke ut med, men kapasiteten til Telenor Arena er 23.000 i følge arenaens egen hjemmeside. 

– Det kommer jo an på hvordan scenen er satt opp, men de har vel gjort alt de kan for å få inn flest mulig der, sier Olsen.

Verdensturné

Konsertene er en del av den kommende verdensturneen «Purpose World Tour», hvor Bieber skal besøke både USA, Canada og over 30 byer i Europa i 2016. Blant annet Stockholm, København, Helsinki og Oslo står på turnélisten.

Det er Atomic Soul og AEG Live som arrangerer Telenor Arena-konsertene. Forrige lørdag ble tusenvis av billetter lagt ut på forhåndssalg i butikkjeden Extra, og både fanklubben og de som sto på nyetsmailen til Live Nation har fått mulighet til å kjøpe billetter på forhånd.

Skandalekonsert

Da nyheten om Biebers norgesbesøk kom, annonserte Universal Music og TV 2 at alle som var blant publikum på Justin Biebers skandalekonsert i Chateau Neuf 29. oktober ville få billetter til den nye konserten.

Biebers forrige Norgesbesøk endte som kjent i skandale. Han besøkte Oslo i oktober for å gjeste Senkveld og holde en minikonsert for utvalgte fans. Bieber gjennomførte intervjuet med Thomas og Harald, men konserten gikk ikke som planlagt for 21-åringen.

Ungpikeidolet stormet av scenen på Chateau Neuf i Oslo etter kun én låt, fordi han ble irritert på fansen som sto nærmest scenen. Hans raseriutbrudd etterlot seg gråtende «Beliebere» som ikke kunne tro hans reaksjon. Kort tid etterpå beklaget han i et Instagram-innlegg, før han forlat landet i sitt privatfly.