DANS: Nadya Khamitskaya under årets Skal vi danse på TV 2. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /
DANS: Nadya Khamitskaya under årets Skal vi danse på TV 2. FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /

Skal vi danse-Nadya ble mamma igjen

Nadya Khamitskaya og Mads A. Andersen har blitt foreldre igjen.

Skal vi danse-proffen Nadya Khamitskaya (33) og forloveden, VG-journalist Mads A. Andersen, har blitt foreldre for andre gang.

Det bekrefter danseren på sin egen Instagram-konto hvor hun har lagt ut bilde av sin nyfødte datter.

«Velkommen til verden, lille Evie», skriver Khamitskaya.

Paret har vært sammen siden 2011, og har sønnen Léon (3,5) fra før.

Velkommen til verden, lille Evie 🙌🏼❤️

Et bilde publisert av Nadya Khamitskaya (@nadyakhamitskaya)

Viste fram gravidmagen

Nadya har den siste tiden vist fram en stadig voksende mage på Instagram. Der har hun også delt bilder med magen i fokus, hvor hun sitter naken på gulvet kun svøpt i et tynt gjennomsiktig stoff.

Baby on board 🙌❤️ #uke22 #magisk #kjærlighet

Et bilde publisert av Nadya Khamitskaya (@nadyakhamitskaya)

Tyngre andre graviditet

Khamitskaya har tidligere fortalt at formen under graviditeten har vært fin, men at den andre graviditeten har vært litt tyngre enn første gang. 

– Starten var litt utfordrende med mye kvalme. Nå er jeg i fin form, men med litt bekkenplager. Men det er herlig å kjenne spark og liv der inne, så jeg elsker å være gravid, selv med litt smerter her og der, sa Nadya til TV 2 i september da hun hadde en gjesteopptreden i Skal vi danse som dommer-vikar for Trine Dehli Cleve.

Bryllup om to år

Etter at det ble kjent at Nadya var gravid, kom paret i august med nok en stor nyhet. De hadde forlovet seg på en ferietur til Spania.

– Mads fridde i Spania, under en romantisk middag. Det var utsikt mot havet og levende musikk, mens Léon sov fredelig i vognen og den lille babyen sparket i magen, sa Nadya til TV 2 etter frieriet.

– Det var magisk og rørende, tilføyde Khamitskaya.

Frieriet kom overraskende på Nadya, selv om de hadde snakket om bryllup tidligere.

– Vi har snakket om bryllup fra tid til annen, men Mads klarte å fri når jeg virkelig ikke ante at det skulle skje. Han ga meg den kuleste, spesialdesignede forlovelsesringen jeg noen gang har sett, med en svart diamant, fortalte hun til TV 2.

Paret planlegger å gifte seg sommeren 2017, når deres yngste barn har blitt litt større.

Syv sesonger

Nadya har vært en del av Skal vi danse siden 2008. Hun har deltatt i syv sesonger av TV2-programmet. Siste gang var i fjor, da hun danset med tidligere fotballspiller Roar Strand.

Hun har gått helt til topps i konkurransen to ganger. I 2013 vant hun sammen med artist Eirik Søfteland, og i 2010 tok hun førsteplassen sammen med komiker Åsleik Engmark.