FORELDRE: Dwayne «The Rock» Johnson sammen med kjæresten Lauren Hishian i en morsom selfie tidligere i høst. FOTO: LAUREN HISHIAN / INSTAGRAM
FORELDRE: Dwayne «The Rock» Johnson sammen med kjæresten Lauren Hishian i en morsom selfie tidligere i høst. FOTO: LAUREN HISHIAN / INSTAGRAM

«The Rock»  har blitt pappa

Stjerneskuespilleren og kjæresten Lauren Hishian har fått en liten datter.

Onsdag ble skuespiller, Dwayne «The Rock» Johnson (43) og kjæresten Lauren Hishian foreldre.

Den nyfødte jenta er parets første barn sammen. Dwayne har en datter, Simone, på 14 år fra et tidligere ekteskap med Dany Garcia.

Dwayne var følelsesladd og glad over å se sin nyfødte datter for første gang, sier en kilde til Eonline. Kilden sier også at Dwayne er glad for at alt går bra med mor og barn, og at begge foreldrene er glade for å ta fatt på et nytt kapittel i livet.

Håpet på normal baby

I forkant av fødselen la paret ut det morsomme bildet på Instagram, av Dwayne som holder rundt magen til sin kjære, hvor de tar en selfie i det fine høstværet.

Lauren røper i samme instagrampost at hun håper at babyen blir normal størrelse, og ikke en kjempe-baby, gitt at pappaen er en veldig stor mann.

«La oss bare håpe stor pappa ikke betyr det samme som en 9 kilo stor baby» skriver hun i en samlet hasjtag under bildet.

Hun skriver også:

«Jeg vet jeg er sent til festen... Noen ganger blir livet fullt og opptatt på de beste måter. Jeg er så takknemlig og i ærefrykt for denne tiden. Å oppleve å skape et lite liv er bare helt fantastisk.»