FORSVANT VED GRAVEN: Reidar Osen mistet en sko under bortføringen. FOTO: TV 2/POLITIET /
FORSVANT VED GRAVEN: Reidar Osen mistet en sko under bortføringen. FOTO: TV 2/POLITIET /

Ber om hjelp for å finne skoen og telefonen til Reidar (67)

Politiet ber om tips for å finne skoen og telefonen til Reidar Osen. Forrige uke ble forretningsmannen kidnappet og banket opp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag forrige uke fortalte TV 2 om den bergenske forretningsmannen Reidar Osen, som ble bortført av ukjente menn. 

Blant annet ble han ført ut i en skog og forevist et hull i bakken. 

Presset ned i graven

– De slepte meg bortover og ned skråningen. Der hadde de laget til et hull akkurat som en grav. De presset meg ned i den og tråkket på meg og begynte å hive på meg kvister, sa Osen til TV 2.

Politiet i Bergen mener bilen Reidar Osen ble bortført i, stanset i området Kaland/Søfteland sør for Bergen sentrum. Søfteland ligger innenfor grensen til nabokommunen Os.

ØNSKER TIPS: Politiet ønsker tips fra folk som ferdes i området Kaland/Søfteland om Osens telefon. FOTO: TV 2/POLITIET /
ØNSKER TIPS: Politiet ønsker tips fra folk som ferdes i området Kaland/Søfteland om Osens telefon. FOTO: TV 2/POLITIET /

– I den forbindelse ble mobiltelefonen til Reidar Osen knust og han mistet også sin høyre sko. Den venstre skoen har politiet tatt i beslag, opplyser politiet i en pressemelding.

Mistet skoen ved graven

Skoen ble sannsynligvis borte på samme sted som Osen ble lagt i en fordypning eller grav.

– Politiet ønsker hjelp fra folk som vandrer i området Kaland/Søfteland og ber om at de ser etter en mobiltelefon og den høyre skoen til Reidar Osen. Skoen er av merke MBT, opplyser politiet.

– Tre timers helvete

Osen har vært en fargerik og til tider kontroversiell forretningsmann i Bergen i en mannsalder. 67-åringen har gjort det stort innen eiendom og kunst.

Galleriet hans har huset utallige kjendisfester, blant annet med kongefamilien da prinsesse Martha Louise feiret sin 30-årsdag.

Etter bortføringen havnet han på Haukeland sykehus med alvorlige skader.

– Det var et helvete i tre timer, sa han til TV 2 fra sykesengen.