USIKKER FREMTID: Foreløpig er det uklart hvor Zlatan fortsetter sin karriere når kontrakten med PSG går ut sommeren 2016.  FIFE FOTO: FRANCK FIFE /
USIKKER FREMTID: Foreløpig er det uklart hvor Zlatan fortsetter sin karriere når kontrakten med PSG går ut sommeren 2016.  FIFE FOTO: FRANCK FIFE /

– PSG uten Zlatan er som Formel 1 uten Ferrari

Zlatan Ibrahimvics kontrakt med PSG går ut til sommeren, og agenten kommer med nytt kontroversielt utspill.

Superstjernen Zlatan Ibrahimovic kan komme til å forlate franske Ligue 1 og PSG etter sesongen.

34-åringens kontrakt med styrtrike PSG går ut sommeren 2016, og mye taler for at svensken kommer til å forlate klubben.

– Som champagne uten bobler
Zlatans omstridte agent, Mino Raiola, mener det vil være et tap for alle som følger fransk fotball når stjernespissen forlater Paris.

– Den franske ligaen uten Zlatan suger. PSG har gitt en gave til fransk fotball med Zlatan. PSG uten Zlatan er som Formel 1 uten Ferrari. Det er som champagne uten bobler, sier Mino Raiola til RMC, ifølge Aftonbladet.

PSG har foreløpig ikke tilbudt Zlatan en ny kontrakt.

Franske medier har i lengre tid spekulert i om stjernespissen kan være på vei til Serie A, amerikanske MLS eller en sjokkovergang til Premier League.

– Zlatan satte klubben på fotballkartet
Agenten mener Ibrahimovic har betydd like mye for PSG som Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har for henholdsvis Real Madrid og Barcelona.

– Da Zlatan valgte Paris var det et vanskelig valg for ham. Alle snakker om Messi eller Ronaldo i dag. Men husk at det var Zlatan som plasserte PSG på fotballkartet, sier Raiola.

Zlatan har denne sesongen scoret 14 mål i Ligue 1 og topper for øyeblikket toppscorerlisten.