GÅR VIRALT: Dette bildet av Caleb Ryan Sigmon sammen med fotografiet av Hayden er blitt delt over 56.000 ganger på Facebook.  Bildet gjengis med tillatelse fra Caleb Ryan Sigmon. FOTO: WORLDWIDE PHOTOGRAPHY
GÅR VIRALT: Dette bildet av Caleb Ryan Sigmon sammen med fotografiet av Hayden er blitt delt over 56.000 ganger på Facebook.  Bildet gjengis med tillatelse fra Caleb Ryan Sigmon. FOTO: WORLDWIDE PHOTOGRAPHY

Kjøpesenternissen ga den sørgende faren en gave han sent vil glemme ...

Kyle Daniel hadde bare ett ønske da han besøkte nissen på det lokale kjøpesenteret. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tiden før jul arbeider skuespiller Caleb Ryan Sigmon (22) som julenisse på det lokale kjøpesenteret i småbyen Statham i den amerikanske delstaten Georgia.

Stories From The Big Chair:A man walked in today holding something in his arms. "I have a request," he said, turning...

Posted by Caleb Ryan Sigmon on 9. desember 2015

Som kjøpesenternisse har Caleb opplevd det meste, og på Facebook deler han historier fra dagene i julenissestolen. Men møtet med en sørgende far i forrige uke gjorde ekstra sterkt inntrykk. Caleb skriver at faren hadde med seg en bilderamme da han kom innom.

– Jeg har et ønske, sa faren. Han snudde rammen slik at Caleb kunne se bildet. 

Bildet viste en smilende baby. Spedbarnet hadde en navnelapp festet rundt håndleddet.

– Sønnen min gikk bort i fjor, sa mannen.

Han var gråtkvalt, og klarte ikke å fullføre setningen sin. Uten å si noe, rakte han Caleb bilderammen.

Caleb kunne se at guttens navn var Hayden. Han plasserte bildet på kneet. Alle var helt stille. De eneste lydene kom fra kameraet som fotograferte julenissen og bildet av den smilende babyen. 

– Jeg stilte ingen spørsmål, men gjetter at dette var hans første bilde med julenissen, skriver Caleb Ryan Sigmon.

Tusenvis av delinger

Det aktuelle Facebook-innlegget er i skrivende stund blitt delt over 56.000 ganger. Det sterke møtet er også blitt omtalt av en lang rekke amerikanske medier.

Den sørgende faren heter Kyle Daniel. Sønnen Hayden ble født med en hjertefeil, og døde før jul i fjor, før han rakk å møte julenissen for første gang. Gutten var ikke engang seks måneder gammel.

– Vi ville ha et bilde med nissen. Selv om Hayden ikke er her, fant jeg ut at jeg skulle ta med et bilde av han til julenissen, sier Kyle til CBS News.

– Julen er vanskelig for noen

Etter fotograferingen fikk Kyle velge seg et bildene – som skulle være en gave til kona. Han skulle til å betale, men ble stoppet av damen i kassen. De ville gi han bildet i gave. Kyle ga Caleb en klem, og alle hadde tårer i øynene. 

– Caleb gjorde en vanskelig situasjon så enkel for meg. Jeg kunne ikke bedt om å møte et bedre menneske den dagen, sier Kyle til CBS News. 

Caleb Ryan Sigmon har også et viktig budskap. 

– Jeg deler dette for å minne oss alle på at julen er utrolig vanskelig for noen familier. Be for den sønderknuste. Smil til folk. Bare vær snill. Elsk hverandre, skriver han.