Costas melding til lagkameratene: – Dere sovnet!

Chelseas superspiss var ikke nådig med lagkameratene, men får selv kjeft av Jamie Carragher.

Chelsea fortsatte skrekkfilmen av en Premier League-sesong de er inne i med 1-2-tap for serieleder Leicester mandag.

Manager José Mourinho sa han følte seg forrådt av spillerne etter scoringene som senket dem. Han hadde nemlig advart dem nøyaktig om hvordan Leicester er farlige.

Mål-sensasjonen Jamie Vardy scoret 1-0-målet ved å snike seg mellom Chelseas stoppere og ekspedere et innlegg fra Riyad Mahrez i mål.

Det likte ikke Chelsea-spiss Diego Costa (27). Fire minutter etterpå, da Leicester hadde frispark nær Chelseas 16-meter, viser TV-bildene at han kjefter på lagkameratene og gjør et tegn som vanskelig kan tolkes som annet enn «dere sovnet».

Se video øverst i artikkelen

Først er det keeper Thibaut Courtois som får beskjeden, deretter gjentar Costa den samme gesten med Kurt Zouma og Nemanja Matic som nærmeste medspillere.

Carragher kritiserer Costa

Nå kan man spørre seg om Costa, eller noen av Chelsea-spillerne, burde kritisere lagkamerater. Spissen har bare tre mål på 13 kamper og virker som en sovende kjempe selv. Klubben er bare ett poeng over nedrykksplass.

– Det er ingenting som er verre enn en spiller som kommer og sier til de andre hva de burde gjøre. Det er ikke det han burde gjort, når han selv har sovet hele sesongen. Costa burde skjerpe seg forna mål og heller la seg inspirere av Jamie Vardy, sa Sky Sports-ekspert Jamie Carragher om situasjonen.

Jose Mourinho var heller ikke fornøyd med Costa etter kampen. Men det var mest for spissens bevegelser, eller mangelen på dem, foran mål.

– Han har så lite selvtillit i boksen at han løper ut på kantene. Jeg måtte derfor sette innpå en spiss til i Loic Remy for å true dem foran mål, sa Mourinho.

Remy var også den som headet inn Chelseas mål i kampen.

Mourinhos jobb fremdeles trygg

Managerens posisjon er naturlig nok på ny diskutert i media etter tapet. Ifølge kildene til Sky Sports skal ikke jobben til Mourinho være truet, og han forbereder seg til lørdagens kamp mot Sunderland som vanlig.

Mange trodde seieren over Porto i forrige uke, som ga avansement i Mesterligaen, ville bli et vendepunkt for et lag der bare Willian har prestert jevnt på et høyt nivå. Leicester-tapet viste at det ikke var tilfelle.

Chelsea møter nå Sunderland og Watford hjemme, før Manchester United borte venter 28. desember.