PÅ DATE: Justin Bieber og Kourtney Kardashian var sammen på et utested i oktober, og forlot festen sammen. I helga ble de nok en gang sett sammen på et utested. FOTO: SPLASH NEWS / SPW
PÅ DATE: Justin Bieber og Kourtney Kardashian var sammen på et utested i oktober, og forlot festen sammen. I helga ble de nok en gang sett sammen på et utested. FOTO: SPLASH NEWS / SPW

Vent ... Dater Justin Bieber den eldste Kardashian-søsteren?

I amerikanske medier herjer ryktene om at Justin Bieber (21) dater nysingle Kourtney Kardashian (36).

Denne gangen handler ikke ryktene om modellsøstrene Kendall Jenner (20) eller Kylie Jenner (18) – men rett og slett om den nysingle storesøsteren Kourtney Kardashian.

Amerikanske medier melder nemlig at tenåringidolet Justin Bieber og trebarnsmoren har noe på gang.

Forlot utested sammen

Bare uforpliktende moro, melder Los Angeles Times, mens US Weekly hevder at Bieber skryter av flørten til vennene sine. 

TMZ skriver at de to møttes på Biebers hotell natt til lørdag etter å ha festet på et utested, og at Kourtney ikke forlot hotellet hans før fire om morgenen.

Også i oktober festet de to sammen, og da ble de avbildet av paparazzier mens de forlot utestedet sammen.

Satte fyr på fansen med Instagram-bilde

Bieber kastet ved på ryktebålet da han søndag la ut et bilde av seg selv og en kvinne mot en bil, med bildeteksten «Lord knows». Dette kan tolkes som et pek til Kourneys eks Scott Disick, som går under kallenavnet «Lord Disick». 

Det var imidlertid ikke Kourtney som var med på bildet, har TMZ slått fast.

Bieber nær Kardashian-venn

Kourtney Kardashian ble singel i juli da hun og Disick, som hun har vært sammen med siden 2006, gikk hvert til sitt. De har tre barn sammen, og yngstemann, Reign Aston Disick, er kun ett år gammel.

Kourtney har uttrykt klart og tydelig at det er helt over med Disick – og få dager etter at bruddet ble kjent, ble han kastet ut av deres felles hjem.

Bieber er en god venn av Kardashian-familien, og han har tilbragt mye tid med den verdenskjente realityklanen. Han har lekt og underholdt barna til både Kim og Kourtney, og han har vært med dem på ferieturer.