KLAR FOR TURNÉ: Justin Bieber (21) legger ut på verdensturné neste år, og da kommer han til Norge. FOTO: DOUG PETERS /NTB SCANPIX
KLAR FOR TURNÉ: Justin Bieber (21) legger ut på verdensturné neste år, og da kommer han til Norge. FOTO: DOUG PETERS /NTB SCANPIX

Enorm interesse for Justin Bieber-billetter – setter opp ekstrakonsert 

Superstjernen Justin Bieber (21) vil holde to konserter når han kommer til Norge neste år. 

– Interessen rundt forsalget av billettene har vært eksplosivt, så det er veldig hyggelig at vi har fått lov til å sette opp en ekstrakonsert, sier konsertarrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul til TV 2.

I forrige uke ble det annonsert at Justin Bieber skal holde konsert i Telenor Arena 23. september. Ekstrakonserten vil finne sted 24. september.

Ifølge Osmundsvaag er det ikke muligheter for en tredje konsert når Bieber kommer til Norge i september 2016.

Verdensturné

Konsertene er en del av den kommende verdensturneen «Purpose World Tour», hvor Bieber skal besøke både USA, Canada og over 30 byer i Europa i 2016. Blant annet Stockholm, København, Helsinki og Oslo står på turnélisten. 

Det er Atomic Soul og AEG Live som arrangerer Telenor Arena-konsertene. Billettene til konsertene vil være i salg fra torsdag 17. desember, men allerede på lørdag ble tusenvis av billetter lagt ut på forhåndssalg i butikkjeden Extra. 

Skandalekonsert

Da nyheten om Biebers norgesbesøk kom, annonserte Universal Music og TV 2 at alle som var blant publikum på Justin Biebers skandalekonsert i Chateau Neuf 29. oktober vil få billetter til den nye konserten.

Biebers forrige norgesbesøk endte nemlig i skandale. Han besøkte Oslo i oktober for å gjeste Senkveld og holde en minikonsert for utvalgte fans. Bieber gjennomførte intervjuet med Thomas og Harald, men konserten gikk ikke som planlagt for 21-åringen.

Ungpikeidolet stormet av scenen på Chateau Neuf i Oslo etter kun én låt, fordi han ble irritert på fansen som sto nærmest scenen. Hans raseriutbrudd etterlot seg gråtende «Beliebere» som ikke kunne tro hans reaksjon. Kort tid etterpå beklaget han i et Instagram-innlegg, før han forlat landet i sitt privatfly.