Ny borteseier for Martinsens Avalanche

Andreas Martinsen og Colorado Avalanche sikret seg en ny borteseier da de slo St. Louis Blues 3-1 i NHL søndag.

SEIER: Avalanche stakk av med seieren i kampen mot St. Louis Blues. Bildet viser en takling fra kampens andre periode. FOTO: BILL BOYCE / AP

Colorado Avalanche sikret seg ny borteseier natt til mandag.

Martinsen fikk 14.23 minutter på isen, men var ikke involvert i noen av målene.

Jack Skille tegnet seg først på scoringslisten for gjestene fra Colorado da han satte inn 1-0 etter seks minutters spill. Snaut seks minutter senere var det John Mitchells tur, og Colorado økte ledelsen.

Andre periode ble en nokså hendelsesløs affære, uten scoringer eller utvisninger.

Litt over halvveis i den siste perioden reduserte Vladimir Tarasenko for St. Louis i overtallsspill. Hjemmelaget tok ut keeper Jake Allen det siste minuttet i et forsøk på snu kampen, men resultatet ble i stedet at Carl Söderberg fikk nettkjenning for Avalanche og fastsatte sluttresultatet til 3-1. (©NTB)