Martinsen sikret seier for Avalanche

Andreas Martinsen satte inn det siste og avgjørende målet da Colorado Avalanche slo Nashville Predators 3-2 på bortebane lørdag.

SEIER: Andreas Martinsen (til venstre) sørget for det siste og avgjørende målet i kampen mot Nashville Predators natt til søndag. FOTO: DAVID ZALUBOWSKI / AP

Avalanche førte an hele veien og gikk opp i 1-0-ledelse ved François Beauchemin drøyt åtte minutter ut i første periode.

Seks minutter senere la Nick Holden på til 2-0, før Miikka Salomaki reduserte for hjemmelaget rett før den første hvilen.

Andre periode ble målløs, men tredje periode var bare så vidt i gang før Craig Smith utlignet og kampen igjen var helt åpen.

Halvveis ut i omgangen satte Martinsen inn det som skulle bli det siste og avgjørende målet i kampen, som altså endte 3-2 i favør gjestene fra Colorado.

Martinsen fikk 10.54 minutter på isen i lørdagens kamp.

Zucca sørget for forlening
Med drøyt ett minutt igjen på klokken, sørget Mats Zuccarello for at kampen mellom Rangers og Calgary Flames gikk til forlengning, men det var canadierne som trakk det lengste strået i kampen, som endte 5-4.

J.T. Miller sørget for kampens første mål, som ga Rangers ledelsen i første periode, men noen større ledelse skulle laget fra New York ikke få.

Calgary utlignet ved Johnny Gaudreau og gikk opp til 2-1 ved Mason Raymond mot slutten av andre periode. De to scoringene kom med bare 17 sekunders mellomrom. I tredje periode gikk Flames opp til 3-1, igjen ved Gaudreau, og 4-1 ved Joe Colborne.

– Lett å peke på hva vi må forbedre
Deretter var det Rangers som sørget for målene, og både Tanner Glass og Dan Boyle reduserte før Zuccarello utlignet i overtallsspill helt på slutten av tredje periode.

– Hvis du ser på den positive siden er det er par kamper på rad der vi ikke har sluttet å kjempe og kommet tilbake. Samtidig er det lett å peke på hva vi trenger å forbedre, sa trener Alain Vigneault til NHL.com.

Dermed ble det overtidsspill i drøyt to minutter før TJ Brodie avgjorde for det canadiske vertskapet og satte sluttresultatet til 5-4.