Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjendiskokk Eyvind Hellstrøm (67) er programleder for TV-programmet Hellstrøm rydder opp på TV 3, der han skal snu restauranter fra nederlag til suksess – noe han har hatt mer eller mindre hell med. 

– Usmakelig

På Øvrevoll galoppbane mente Hellstrøm at hestebiff kunne redde restauranten Sherryhaugen gastrobar. Det ble rene marerittet for restauranteier Stian Borch. 

– Jeg ser ikke på det som noe annet enn helt usmakelig. Det han gjorde skadet oss og vår relasjon til gårdeier, sier Borch til God kveld Norge. 

Eivind Hellstrøm mener derimot at det ikke er noe galt i å servere hestekjøtt på Norges eneste galoppbane. 

– Jeg mener hest er på linje med ku, okse, kalv og gris, sier han til God kveld Norge og fortsetter: 

– Poenget mitt var å skape masse blest. 

To av ni spisesteder konkurs

Restauranteieren var ikke like fornøyd med oppmerksomheten. 

– Nå har heldigvis dønningene gitt seg. Folk har skjønt at det var en pr-greie fra hans side, og ikke noe vi står inne for. Jeg har ryddet fryktelig mye etter Hellstrøm, sier Borch. 

Etter årets sesong av Hellstrøm rydder opp har to av ni spisesteder gått konkurs mens en plass har skiftet eier. Fem steder har opplevd positiv eller ingen effekt av Hellstrøm-besøket. 

Fra de første tre sesongene har 19 steder gått konkurs. 

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK