NYTT FORHOLD: Lene Alexandra Øien har fått en ny kjæreste. Her er hun på den røde løperen før åpningen av Oslo Fashion Week på Kongressenteret i Oslo i 2009. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
NYTT FORHOLD: Lene Alexandra Øien har fått en ny kjæreste. Her er hun på den røde løperen før åpningen av Oslo Fashion Week på Kongressenteret i Oslo i 2009. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

Lene Alexandra har fått ny kjæreste

Lene Alexandra Øien (33) har blitt sammen med personlig trener Henrik Aukland (23).

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lene Alexandra Øiens pressetalskvinne, Marte Schei, kan bekrefte at Øien er i et nytt forhold. 

Felles lidenskap

Schei videreformidler at Øien sier følgende om sin nye kjæreste: 

– Han heter Henrik Aukland. Han er personlig trener og coach. Jeg føler meg utrolig heldig som har funnet en med like stor lidenskap for selvutvikling og trening som meg.

Se bilde av Øiens nye kjekkas til venstre i saken.

På Auklands Facebook-side ble det for første gang offentliggjort at han og Øien var et par allerede 8. september. I etterkant har det kommet en ny oppdatering, hvor det står at de ble sammen 9. desember. 

Turbulent kjærlighetsliv

Øien annonserte i april i år at hun var blitt samboer med næringslivstoppen Henriette Grønn (46). Bare noen måneder senere kom nyheten om at paret hadde gjort det slutt

Etter dette bruddet, annonserte Øien på bloggen sin i september at hun hadde funnet tilbake til sin ekskjæreste, Børge Kraft-Pettersen. Dette forholdet viste seg imidlertid å bli kortvarig.

Øien la ut et innlegg på bloggen sin i går, hvor hun selv kommenterer at hun har vært hyppig inn og ut av forhold det siste året. 

«Det er jo ikke normalt og hoppe inn og ut av forhold på den måten. Noen tolker det sikkert til at jeg er ustabil. Det får de bare tro. Det sier mer om de enn meg», skriver den personlig treneren og forfatteren. 

33-åringen er blant annet kjent fra «Robinsonekspedisjonen». Hun har også jobbet som artist i flere år, og gitt ut sanger som «My Boobs Are Okay» og «Hot Boy, Hot Girl». I 2008 vant hun også «Skal vi Danse» på TV 2. I dag jobber Øien som personlig trener.