VM-vinner på vei til Liverpool: Kevin Grosskreutz.
VM-vinner på vei til Liverpool: Kevin Grosskreutz.

Fotballryktene: – Han blir Klopps første Liverpool-signering 

Og Tottenham og Manchester United kjemper om fransk stjerneskudd. 

Snart er det jul og etter julen åpner overgangsvinduet. Det betyr at managerne som ikke traff med signeringene i sommer kan få en ny sjanse til å hente inn de riktige spillerne igjen.

Det begynner å ta seg opp på ryktebørsen. Her er torsdagens heteste rykter:  

Vi starter i Liverpool. Kevin Grosskreutz blir trolig Jürgen Klopps aller første signering som Liverpool-manager. The Mirror melder at den tidligere Borussia Dortmund-spilleren allerede er blitt enige med Liverpool om de personlige betingelsene. 27-åringen kommer fra Galatasaray, hvor han ikke har spilt en eneste kamp som følge av rot med papirene.  

Olivier Giroud ble den store helten da han nærmest egenhendig sendte Arsenal videre i Mesterligaen med hat trick mot Olympiakos onsdag. Men Giroud i scoringsform betyr ikke at Arsene Wenger avlyser all handling i januar. For med en rekke sentrale spillere på skadelisten, kan det bety nyttårsshopping på den franske manageren.  En av spillerne han har sett seg ut er kantspilleren Lucas Perez. 27-åringen spiller for tiden i Deportivo La Coruña og har scoret ti mål på 14 kamper i La Liga.  Ifølge Metro ønsker Arsenal å starte forhandlingene med Deportivo så raskt som mulig. 

The Gunners har også forhørt seg om den 18 år gamle Palmeiras-angriperen Gabriel Jesus.  Jesus er allerede hausset opp til å være bedre enn Neymar og hans landsmann og tidligere landslagsspiller Ronaldo skal ifølge Daily Mail hjelpe ham å finne seg en klubb i Europa. 

I tillegg skal Wenger også være på jakt etter Antoine Griezmann. The Guardian melder at Wenger ønsker å snappe den franske angriperen rett foran nesen på Jose Mourinho og Chelsea.  

Manchester United og Tottenham jakter begge Fulhams franske angriper, Moussa Dembele. Dembele, som ikke må forveksles med Tottenham-spilleren med samme navn, har blitt fulgt nøye av speidere fra begge lag siden sommeren.  Ifølge Evening Standard er han også ønsket i Juventus, Bayern München, Feyenoord, Borussia Dortmund og Monaco. 

19-åringen kom til Fulham fra Paris Saint Germain i 2012 og har kontrakt med London-

Vi skriver desember og Leicester City leder Premier League, to poeng foran Arsenal. Nå ønsker serielederne å hente inn litt rutine i håp om å holde seg i toppen også etter det hektiske jule- og nyttårsprogrammet. Ifølge Calciomercato.com har Claudio Rainieri sett seg ut AC Milans Nigel de Jong.  Nederlenderen, som også har en fortid i Manchester City skal erstatte Gokhan Inler, som ryktes å forsvinne fra King Power Stadium i januar.  

Etter at Garry Monk onsdag fikk sparken i Swansea har Brendan Rodgers blitt lansert som en kandidat til å overta. Torsdag skriver engelske The Times at den tidligere Liverpool-manageren ikke ønsker å komme tilbake til klubben han trente fra 2010 til 2012.  Grunnen skal være at han har planer om å overta det engelske landslaget etter Roy Hodgson i sommer.  Hodgsons kontrakt går ut i 2016.