Mjøndalen-treneren er redd for å se seg selv på TV: – Jeg skjeller ut dommere og spillere

Se de første bildene fra den nye TV 2-dokuserien om Mjøndalen IF her! 

Tidligere i år ble det klart at fotballklubben Mjøndalen IF blir TV-stjerner. 

I dokuserien «Alle Gutta: Mjøndalen IF» kommer TV-seerne tett på spillere og støtteapparat i Mjøndalen IF, gjennom oppturer og nedturer i Tippeligaen 2015.

Opptaksperioden er nå snart over, og serien får premiere på TV 2 Zebra vinteren 2016.

Se de første bildene fra dokuserien i videoen i toppen av saken. 

Snart premiere

Mjøndalen-trener Vegard Hansen gleder seg til å vise frem klubben sin. 

Etter fjorårets fantastiske opprykk var vi stolte og glade for at noen gadd å lage TV-serie om oss. Og vi så på det som en fantastisk mulighet til å få vist frem hvordan vi tenker og driver, taper og vinner, sier Hansen i en pressemelding.

I år var Mjøndalen tilbake på øverste nivå i norsk fotball for første gang siden 1992.

– Det har vært en sesong som har tatt oss fra de høyeste tinder til de dypeste daler. Og opp igjen. Og ned igjen. Det har vært jubel og latter, det har vært gleder og sorger. Og noen få tårer. Det har vært drepte hunder, skadde spillere, store tap og få seire, sier Hansen.

– Ren og skjær frykt

Treneren byr virkelig på seg selv i den nye dokuserien, og han innrømmer at han er litt redd for hva som venter TV-seerne.  

– Jeg har ingen å stå til ansvar for, så vi var ikke redde for å la kameraene få bli med over alt. Nå har jeg sett en av episodene, og vet bedre. Fra i fjor høst har jeg gått fra å glede meg, til å bli litt skeptisk, til å grue meg. Til nå, hvor det nærmer seg ren og skjær frykt, sier Hansen.

– Jeg skjeller ut dommere og spillere, skal sparke noen og skyte andre. Jeg er oftest i fistel, i kjelleren eller på alle fire i gresset, legger han til.

– Vegard kommer til å overraske

Spillerne på laget tror at dokuserien kommer til å overraske.

– Vegard kommer til å overraske folk. Han er litt rolig og flink til å prate til vanlig, men jeg tror ikke så veldig mange har fått sett det sinnet, den vinnerskallen og det hatet for å tape, som han har, sier Joackim «Jokke» Olsen Solberg

– Man får se andre sider av Vegard. Folk kommer bort til meg og sier «Han treneren deres, han er en fin fyr, så rolig og avbalansert». Da sier jeg: Ja, han er en fin fyr, men han er ikke alltid rolig og avbalansert. Særlig i konkurransesituasjoner. Så det tror jeg blir en stor overraskelse for mange, sier Mads Hansen. 

Dokuserien «Alle Gutta: Mjøndalen IF» kommer på TV 2 Zebra vinteren 2016.