Fotballryktene:  – United forbereder gigantbud på Neymar 

Og Chelsea henter argentinsk spiss. 

Snart er det jul og etter julen åpner overgangsvinduet. Det betyr at managerne som ikke traff med signeringene i sommer kan få en ny sjanse til å hente inn de riktige spillerne igjen.

Manchester United røk tirsdag på hodet ut av Mesterligaen.  Louis van Gaal har brukt over tre milliarder kroner på nye spillere og får gjennomgå i britisk presse dagen derpå. Men den nederlandske jerntulipanen har planen klar – han skal bruke enda mer penger. Ifølge The Telegraph har van Gaal fått lovnader om 200 millioner pund (2,6 milliarder kroner) til å bruke på nye spillere. United-manageren har planer om å bruke nesten hele budsjettet på én spiller, nemlig Neymar.  Avisen skriver videre at budet kommer til å ligge på rundt 1,9 milliarder kroner og at Barcelona - til tross for hvor usannsynlig ryktet høres ut - ønsker å selge for å bedre den økonomiske situasjonen i klubben.  

– Økonomien er ikke bra for øyeblikket, men presidenten må selge spillere eller eiendommer for å balansere bøkene, og det lureste vil nok være å selge en god spiller, sa tidligere Barca-president Joan Laporta forrige måned. 

Skulle Neymar glippe er nestemann på ønskelisten Tottenhams Harry Kane. 22-åringen har vært linket til United lenge, men ifølge The Telegraph er det først aktuelt å forsøke seg på Kane til sommeren. United skal være villige til å bla opp 650 millioner kroner for Kanes tjenester. De kan imidlertid få konkurranse av Chelsea, som også følger med på hans prestasjoner.  Spesielt nå som Diego Costa sliter med å finne tilbake til formen fra forrige sesong.  

Men Chelsea har også sett seg ut andre alternativer. Boca Juniors-spissen Jonathan Calleri er ønsket av flere klubber, deriblant Inter, Tottenham og Arsenal. Nå kan London-klubben stå først i køen når  22-åringen velger å skifte klubb. Calleri la tirsdag ut følgende Twitter-melding: «Takk for alt og farvel», noe som fikk fart på ryktene om at han er på vei vekk fra Boca Juniors. 

Calleris agent og far - Guillermo Calleri - sier til Calciomercato.it at det er to  klubber som er aktuelle for sønnen. 

– Inter er en av klubbene. Den andre er en engelsk, sa han.  

Tirsdag meldte Daily Mail at Liverpool lå an til å tape kampen om Marko Grujic. Onsdag kommer det motstridende meldinger. The Mirror skriver at Røde Stjerne-talentet bekrefter at han er i samtaler med Merseyside-klubben om en overgang verdt 66 millioner kroner.  Liverpool var på plass og så Grujic score mål i Røde Stjernes 7-2-seier over Cukaricki søndag. Samtalene skal ha funnet sted etter kampen.Chelsea, Inter Milan og Roma er også interesserte i 19-åringen, som visstnok ønsker å bli værende i Serbia  til etter sesongen.  

Onsdagens mest bisarre sak kommer fra Birmingham.  West Bromwich avslo flere bud fra Tottenham på spissen Saido Berahino i sommer og det er viden kjent at han er svært misfornøyd med behandlingen han har fått av sin nåværende klubb. Denne sesongen har det blitt sparsommelig med spilletid på 22-åringen og nå er det igjen bevegelse i ryktene om at han er på vei vekk fra The Hawthorns. 

Tirsdag la en West Bromwich-fan ut en spøkefull tweet om at klubbens styreformann Jeremy Peace holdt Berahino og familien fanget i kjelleren, hvorpå Berahino favorittmarkerte tweeten. Ifølge The Mirror skal han også ha likt flere tweets som insinuerer at han kommer til å forlate klubben i januar.