PSGs Zlatan Ibrahimovic er storfavoritter mot Åge Hareides Malmö FF i dag. Foto: Lionel Cironneau / AP Photo / NTB Scanpix
PSGs Zlatan Ibrahimovic er storfavoritter mot Åge Hareides Malmö FF i dag. Foto: Lionel Cironneau / AP Photo / NTB Scanpix

Rekdal tror på Zlatan & Co.

Tre favoritter i dagens Champions League-runde er på Kjetil Rekdals oddskupong.

Real Madrid – Malmö (Champions League) H: 1,05 U: 9,00 B: 16,00
Real Madrid er allerede gruppevinnere, Paris SG ender på andreplass, mens det er åpent om hvem som tar tredjeplassen som gir Europa League-plass. Både Malmö og Shakthar Donetsk har tre poeng, men ungarerne er bedre innbyrdes. Malmö må derfor ende foran på poeng. Og den oppgaven er formidabel for å si det mildt. Real Madrid, uten Martin Ødegaard i troppen, ligger på tredjeplass i Spania med 30 poeng på 14 kamper. Etter de fikk juling av Barcelona har laget fire strake seire. Slo Getafe 4-1 hjemme i helga og slo Cadiz 3-1 borte i cupen. Brukte imidlertid en ikke-spilleberettiget spiller i den kampen og ble kastet ut av cupen. Det murres internt i klubben og jobben til Rafael Benitez ble erklært trygg for et par uker siden. Det er som regel et dårlig tegn. Har 4-1-0 i denne gruppa og har vunnet begge hjemmekampene. Slo Malmö 2-0 borte. Malmö endte på en skuffende 5. plass i Sverige og har kun spilt en treningskamp hjemme mot Molde (vant 3-1) siden forrige gruppespillkamp hvor de tapte 0-5 hjemme for Paris SG. Trener Åge Hareide leder sin siste kamp som Malmö-trener, og flere spillere spiller nok sin siste kamp her. Rasmus Bengtsson og Markus Rosenberg er begge suspendert, men Kári Árnason er tilbake fra sin karantene. Keeper Johan Wiland ble skadet mot Molde og spiller ikke. Selv om Real Madrid ikke har noe å spille om kan det bli stygt for svenskene her.

Nyhet! Spill TV 2 Getliga-manager og vinn fete premier!

Paris Saint-Germain - Shakthar Donetsk (Champions League) H: 1,35 U: 4,50 B: 6,50
Real Madrid er allerede gruppevinnere, Paris SG ender på andreplass, mens det er åpent om hvem som tar tredjeplassen som gir Europa League-plass. Både Malmö og Shakhtar Donetsk har tre poeng, men ukrainerne er bedre innbyrdes. Tre poeng til Shakhtar vil sikre spill i Europa til våren. PSG er naturligvis serieledere i Frankrike med 14-3-0. Etter 0-1-tapet borte for Real Madrid har de fem seire på sine siste seks (5-1-0). Slo Nice 3-0 borte sist, men skuffet da det bare ble 0-0 borte mot Angers nest sist. Shakhtar tar vinterpause på topp i Ukraina med 14-1-1 og 11 strake seire. Slo Karpaty 3-0 hjemme forrige torsdag og Hoveta 6-1 borte nest sist. Lå under 0-4 hjemme for Real Madrid tredje sist, men kom sterkt på slutten og tapte "bare" 3-4. Har tapt borte for både Malmö og Real Madrid i denne gruppa og er langt bedre hjemme enn borte. Likevel må de regnes med da PSG ikke har noe som helst å spille om. Skulle derimot målene renne inn i Madrid til fordel for Real, vil heller ikke Shakhtar ha noe å spille for da de vil være sikret avansement til Europa League uansett.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Galatasaray – Astana (Champions League) H: 1,40 U: 4,00 B: 6,55
Atletico og Benfica er allerede klare for avansement med ti poeng hver. Galatasaray ligger på tredje med fire poeng, mens Astana har tre poeng. Galatasaray vil med andre ord sikre Europa League med poeng her, mens Astana må vinne. Galatasaray ligger på tredjeplass i Tyrkia med 7-5-2. Slo Bursaspor 3-0 hjemme i helga, men det var lagets første seier på seks kamper (1-2-3). Er imidlertid gode hjemme med 5-1-0 på sine siste seks kamper. Har tapt begge kampene for Atletico i denne gruppa, men slått Benfica 2-1 hjemme her. Spilte 2-2 borte mot Astana. Får tilbake Selçuk og Burak fra suspensjoner. Astana ble seriemestere i Kasakhstan med 20-7-5 - ett poeng foran Karirat. Har ikke spilt en obligatorisk kamp siden det ble 2-2 hjemme mot Benfica 25. november. Tapte 1-2 hjemme for nettopp Kairat nest sist. Laget har 2-0-3 på de siste fem bortekampene, og har fortsatt til gode å vinne på bortebane i Champions League (0-2-3). Får tilbake Dzholchiyev fra suspensjon. Astana reiste til Tyrkia for en uke siden for å forberede seg til denne kampen, men de skal få det tøft her.

Her er Rekdals tirsdagskupong:
Real Madrid – Malmö H 1,05
Paris Saint-Germain - Shakthar Donetsk H 1,35
Galatasaray – Astana H 1,40
Totalodds: 1,98
Innleveringsfrist: kl. 20.40