Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespilleren Ariel Winter (17), som er best kjent for rollen som Alex Dunphy i humorserien «Modern Family», har satt i gang bruddrykter rundt seg selv.

Mandag delte hun flere bilder på Instagram hvor hun hinter til at hun har blitt single, skriver People

– Nytt kapittel

– Starten på en ny uke, starten på et nytt kapittel, skriver hun til et bilde av Beyonce som danser til hitlåten «Single Ladies».

SKJERMDUMP: Arielwinter/Instagram
SKJERMDUMP: Arielwinter/Instagram

– Kjærlighet dør ikke, men utvikler seg. Vi vokser opp og forstår hva vi virkelig ønsker. Jeg er spent på dette nye kapittelet i mitt kjærlighetsliv, skriver hun til et annet bilde. 

SKJERMDUMP: Arielwinter/Instagram
SKJERMDUMP: Arielwinter/Instagram

Kjærester i to år

Ariel har vært sammen med artisten Laurent Claude Gaudette (18) i over to år. Da Laurent hadde bursdag for to måneder siden, skrev hun et langt kjærlighetsbrev til sin utkårede på Instagram. 

– Jeg elsker deg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal starte. Da vi møttes for to år siden, følte jeg en uforklarlig forbindelse med deg, og jeg visste at du var den jeg ville være sammen med, skrev «Modern Family»-stjernen da. 

SKJERMDUMP: Arielwinter/Instagram
SKJERMDUMP: Arielwinter/Instagram

Paret har ennå ikke kommentert bruddryktene, skriver People. 

Brystreduksjon

Tidligere i år fikk Ariel mye oppmerksomhet da hun valgte å være åpen om at hun hadde tatt en brystreduksjon. Tenåringen fortalte i et intervju med Glamour at hennes medskuespillere i Modern Family hadde vært støttende og forståelsesfull. 

Se de seks første sesongene av «Modern Family» på TV 2 Sumo. 

 

 

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK