Førjulsstemning med bjelleklang i NFL: – Ikke prøv dette hjemme!

Denne gesten ble sett på som «usportslig opptreden».

Se hendelsen i sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!

NFL-stjerner er ikke som andre stjerner. 

Det gav Pittsburgh Steelers' Antonio Brown oss et nytt bevis på natt til mandag.

Etter å ha scoret sitt lags siste touchdown i oppgjøret mot Indianapolis Colts og økt ledelsen til 44-10, leverte receiveren en av sesongens mest spektakulære feiringer.

Da han kom til målstolpen, bestemte han seg nemlig for å hoppe opp etter den – med en fot på hver side. Nå i disse juletider kunne man nesten høre bjelleklangen ljome over Atlanterhavet.

– Jeg kan knapt se på dette. Au! Jeg har aldri sett dette før. Det er dette som er så stort med NFL. Du tenker «jeg har sett alt», men jeg har ikke sett dette før, sa en sjokkert kommentator. 

Kommentator: – Ikke prøv dette hjemme!
– Det er galskap. Du kan le av det nå, men du kan skade deg for resten av sesongen ved å holde på på den måten. Mange av tingene disse spillerne gjør, forsøker barn å etterligne. Men ikke prøv dette hjemme! sa kommentatoren.

Browns touchdown kom etter et løp på hele 71 yard fire minutter før slutt, og var den siste spikeren i Colts-kisten. Den var også hans tredje i oppgjøret, som endte med 45-10-seier.

Etter kampen hadde Steelers-stjernen sitt å fortelle om hendelsen.

– Jeg var full av opphisselse. Jeg prøvde å feste ballen i stolpen, men det gikk bare ikke, sa han ifølge ESPN.

Se hendelsen i sportsnyhetene i videovinduet øverst på siden!

PS! Brown og hans lag fikk til og med straff for hendelsen, for det dommerne omtalte som «using the goal post as a prop». De måtte starte påfølgende spill 15 yards lengre bak.