Et kutt på vristen og skrapemerker på armene var det Aymen Abdennour satt igjen med etter kampen mot Barcelona og Luis Suárez.
Et kutt på vristen og skrapemerker på armene var det Aymen Abdennour satt igjen med etter kampen mot Barcelona og Luis Suárez.

Viste frem kutt og kloremerker – hevder Suárez gjorde det med vilje

Aymen Abdennour klaget sin nød på sosiale medier etter møtet med Luis Suárez.  

Valencia-forsvareren Aymen Abdennour var mannen som fikk den utakknemlige oppgaven å markere Barcelona-spiss Luis Suárez under lørdagens oppgjør på Mestalla.

Uruguayaneren scoret Barcelonas mål etter drøye timen da han vant en løpsduell med nevnte Abdennour og satte ballen i mål på lekkert vis. 

Santi Mina sørget imidlertid for at det det ble 1-1 fire minutter før slutt og dermed stoppet Barcelonas seiersrekke på seks strake seire.  

Kutt og kloremerker
Etter kampen klaget den tunisiske midtstopperen på at Suárez hadde tråkket på ham med vilje i en duell.

TV-bildene viser foten til Suárez treffe vristen til Abdennour, som deretter faller og vrir seg i smerte. Barcelona-spissen mister balansen og faller bakover over Abdennour, som blir rasende og klager sin nød til dommeren.  

På sin Facebook-side og Instagram-profil la Abdennour ut to bilder – et som viser et kutt på vristen og et av noen kloremerker på armen. Bildene hashtagget han bare med Suarez. 

Suárez på sin side, bedyret sin uskyld etter kampen. 

– Jeg tråkket ikke på ham med vilje. Jeg skulle snu meg og tråkket på foten hans ved et uhell. Jeg unnskyldte meg etterpå, fortalte uruguayaneren ifølge Daily Mail til de fremmøtte journalistene.  

Det er ikke første gang Luis Suárez irriterer på seg midtstoppere. Han ble utestengt i fire måneder etter at han angivelig bet Giorgio Chiellini i skulderen under den avgjørende gruppespillskampen mellom Italia og Uruguay i VM i fjor.