EAGLES OF DEATH METAL:  Jesse Hughes og Josh Homme fra Eagles of Death Metal skal på nytt spille i Paris var meldingen som kom lørdag. Nå er det forvirring om dette er rett.  FOTO: KEVIN WINTER /
EAGLES OF DEATH METAL:  Jesse Hughes og Josh Homme fra Eagles of Death Metal skal på nytt spille i Paris var meldingen som kom lørdag. Nå er det forvirring om dette er rett.  FOTO: KEVIN WINTER /

Forvirring om Eagles of Death Metal skal spille med U2

Eagles of Death Metal ønsker å spille igjen i Paris. Men nå er det full forvirring om bandet faktisk skal spille i den terror-rammede hovedstaden allerede mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag kom meldingen om at Eagles of Death Metal skulle spille sammen med U2 allerede søndag kveld.

I en tidligere versjon av denne artikkelen sto det å lese i en melding fra NTB:

«Ifølge Billboard er gruppa invitert til å spille på U2s konsert på Accor Hotels Arena søndag.»

Dette viser seg nå å ikke stemme, og det er fortsatt forvirring om gruppa i det hele tatt skal ha en gjesteopptreden sammen med U2.

U2 avkrefter på sin egen hjemmeside at Eagels of Death Metal skal spille sammen med dem søndag.

«Vi er tilbake i Paris, og det er stort å være her. Noen folk har sagt at Eagels of Death Metal vil stå på scenen med U2 i kveld. Det er ikke rett. Vi har en annen overraskelsesgjest planlagt for kveldens show» skriver de søndag formiddag.

Den franske avisen Le Monde siterer også Billboard, som søndag skriver i sin artikkel at Eagles of Death Metal skal spille med U2, men at det er usikkert hvilken dag, søndag eller mandag, at gjesteopptredenen skal være.

Le monde skriver også at avisen Le Parisien kommenterer at mange hadde foretrukket at datoen for Eagles of Death Metals tilbakekomst til Paris burde være holdt hemmelig på grunn av sikkerhetsmessige hensyn.

Hvem U2 kommer til å ha som overraskelsesgjester på scenen ser ut til å forbli en hemmelighet helt til konserten finner sted.

Skulle spilt i Paris etter terroren

U2 skulle opprinnelig ha spilt i Paris dagen etter terrorangrepene, men bandet avlyste den konserten etter angrepene som tok til sammen 130 menneskeliv.

Eagels of Death Metals frontfigur Jesse Hughes har tidligere sagt at bandet vil fortsette sin europaturné, som trolig vil finne sted i februar.

Bandet skulle ha spilt i Oslo 26. november, men det er foreløpig ikke kjent om de kommer til Norge på nyåret.