SLUTT: – Jeg bør få en medalje snart på å kødde opp forhold, skrive Anna Rasmussen i bloggen sin mammatilmichelle.no FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES
SLUTT: – Jeg bør få en medalje snart på å kødde opp forhold, skrive Anna Rasmussen i bloggen sin mammatilmichelle.no FOTO: TOR GUNNAR BERLAND / STELLA PICTURES

Brudd for toppblogger «Mamma til Michelle»

Anna Rasmussen (19) har gjort det slutt med barnefaren til sitt yngste barn, for aller siste gang.

Tidligere denne uken annonserte toppbloggeren Anna Rasmussen (19) at hun skulle legge ned den populære mammabloggen mammatilmichelle.no og starte en ny blogg på en ny plattform med fokus på henne selv i stedet for på mammalivet.

Nå, bare to dager etter forrige bombe slo ned til alle leserne hennes, kommer hun med et innlegg som setter spikeren i kisten på kjærlighetshistorien hun har delt mange tanker og følelser om tidligere.

Ble sammen med eks-kjæresten

For nesten et år siden ble Rasmussen mor for andre gang, til lille William. Hun og barnefaren gikk fra hverandre, men for et par måneder siden ble de på nytt kjærester.

Men nå har forholdet til barnefaren tatt slutt nok en gang, og selv om man etter innlegget å dømme forstår at det ligger mye mer bak bruddet enn det Rasmussen selv skriver, så tar hun på seg skylden for det som har skjedd.

«Ja, tenk det. Jeg hadde feil. Jeg fikk det ikke som jeg ville. Jeg bør få en medalje snart på å kødde opp forhold. Ja, det er slutt mellom meg og pappaen til William. Og denne gang, for aller siste gang. Noe som er godt for oss begge to. Det er ikke lurt å ta tilbake eksen alltid.»

PÅ FEST: Anna Rasmussen tok med seg vennen Jan Lossius på Se og hørs kjendisgalla 23. november 2015.  FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /
PÅ FEST: Anna Rasmussen tok med seg vennen Jan Lossius på Se og hørs kjendisgalla 23. november 2015.  FOTO: TOR GUNNAR BERLAND /

Kjærlighetsdrama

Mange har trodd at grunnen til bruddet med barnefaren har vært hennes nære forhold til en annen mann i hennes liv, Jan Lossius. 

«Dere tenker at jeg fucket det til i Oslo med Jan, og at det derfor ble slutt mellom meg og Mathijs (barnefaren red.anm). Dere skal få lov til å tro dette. Saken er noe helt annet, og jeg skal la dere tro at dette var min feil. Jeg er ikke ute etter å få forståelse, for dette er noe jeg aldri kommer til å forstå eller akseptere selv. Derfor ønsker jeg heller å legge det dødt og ta på meg selv skylden» skriver hun i et blogginnlegg.

Har ikke sex med vennen

Mange har trodd at blogg-kjendisen har hatt et forhold til vennen Jan, som hun også tok med seg på Se og hørs kjendisgalla for halvannen uke siden i Oslo. Men dette avkreftet Rasmussen allerede da at de ikke hadde.

«At jeg har fått meg kjæreste forandrer ikke forholdet til meg og Jan, bortsett fra at vi ikke har sex, da.»

De siste dagers blogginnlegg fra den Kypros-bosatte bloggstjernen, har vært av det melankolske slaget. Hun har tydeligvis vært nedenfor, og at det nå er slutt med barnefaren, kan vel ha vært en av årsakene til dette.

Flytter hjem

Toppbloggeren flyttet for noen måneder siden inn i drømmehuset på Kypros med sine to barn. Hun hadde tenkt å bli boende der et års tid, men nå flytter hun hjem til Stavanger.

«Sannheten er at drømmen om å flytte inn i drømmehuset på Kypros, ikke var den drømmen jeg trodde det ville være. Jeg trodde dette ville være et helt fantastisk år, der jeg fikk fokusere hundre prosent på meg selv og ungene. Ting ble ikke helt som planlagt. Jeg har ønsket å reise hjem hver eneste dag siden vi kom ned hit» har hun tidligere annonsert på bloggen sin.