Slik lager du Pascals fantastiske julekaramell 

Konditor Pascal Dupuy tok med Wenche til sjokoladehimmelen. I tillegg ble det deilig flytende julekaramell!

Pascals flytende julekaramell

Dette trenger du:

  • 240 g sukker
  • 240 g glukose
  • 1 boks vikingmelk
  • 1 vaniljestang
  • 90 g usaltet smør

Slik gjør du:

KARAMELL: Deilig flytende karamell til jul. FOTO: TV 2
KARAMELL: Deilig flytende karamell til jul. FOTO: TV 2

Smelt sukker og glukose i en stekepanne.
Tilsett vikingmelk og splittet vaniljestang, og kok opp.
Avkjøl til 45 oC og rør inn usaltet smør.
Rør om med en slikkepott til en glatt masse.
Smak til med havsalt, eller andre ønskede smakstilsetninger.

 

PASCAL: Få er mer lidenskapelig opptatt av sjokolade og konfekt enn Pascal Dupuy. Foto: TV 2
PASCAL: Få er mer lidenskapelig opptatt av sjokolade og konfekt enn Pascal Dupuy. Foto: TV 2

Mer innhold fra TV 2