KAN OVERRASKE: – Luis Suárez feirer en scoring mot Juventus i Mesterligaen. Nå kan det hende at mannen fra Uruguay snart kan feire en overgang tilbake til engelsk fotball. Foto: REUTERS/Michael Dalder
KAN OVERRASKE: – Luis Suárez feirer en scoring mot Juventus i Mesterligaen. Nå kan det hende at mannen fra Uruguay snart kan feire en overgang tilbake til engelsk fotball. Foto: REUTERS/Michael Dalder

Fotballryktene: – Luis Suárez fristes av Manchester United

Og Martin Ødegaard kan bli lagkamerat med Eden Hazard.

Endelig er det blitt fredag. Det betyr forhåpentligvis at du allerede har plassert godteriet mellom beina på stuebordet. Det betyr også at helgens fotballgodbiter er enda et hakk nærmere. For å korte ned ventetiden serverer vi deg her fredagens fotballrykter.

Kanskje er ryktene som innholdet i godteskålen du sitter og spiser fra? Noen rykter kan smake like surt, mens andre rykter gir deg den gode smaker du drømmer om. Kanskje minner noen rykter deg om favorittsjokoladen din i godteskålen - nemlig med at det er så godt at du knapt tror det er sant?

Ingen grunn til å vente med fotballryktene - her kommer de! 

Louis van Gaal har ledet Manchester United til 28 poeng på 14 kamper. En kjapp tur på kalkulatoren bekrefter at det er to poeng i snitt hver kamp. Det virker ikke å være nok i den røde delen av Manchester. Det har blitt snakket om Juventus-manager Massimiliano Allegri, men nå avfeier italieneren de ryktene, ifølge The Guardian. Men klubben skal være så lite lystne på å beholde van Gaal at de titter nedover på ønskelisten, noe som gjør at Carlo Ancelotti skal være på vei inn. Express skriver at det riktignok først skjer om 18 måneder når kontrakten til nederlenderen går ut.

Manchester United-supporterne kan med andre ord stifte bekjentskap med andre personer først, noe som trolig vil gjøre svært vondt for de med hjertet i Liverpool. De røde djevlene skal nemlig stå klare til å hente Luis Suárez. Økonomien i spansk fotball er ifølge Metro så usikker at uruguayaneren vil komme til å takke ja til et tilbud fra Liverpools erkerival.

Uavhengig av hvem manageren blir skal Manchester United uansett bygge for fremtiden. Det betyr at det skal hentes unge spillere, så hvorfor da ikke hente en av Premier Leagues mest talentfulle unggutter? West Ham-spiller Reece Oxford er kun 16 år gammel, men har likevel en prislapp på drøyt 100 millioner kroner, noe Manchester United skal være villige til å punge ut, skriver The Times.

I Liverpool skal det visstnok være en tysker som er desperat. Ikke desperat i form av at han er i villrede, men som i at han ber på sine knær etter en gjenforening med Marco Reus. Jürgen Klopp skal angivelig være klar for å åpne lommeboken allerede i januar, skriver Fichajes.net.

Men hvorfor bare kjøpe én spiller fra gamleklubben når du kan kjøpe to? Med en skadeforfulgt Mamadou Sakho og en Dejan Lovren som tidvis får slakt, er det kanskje greit å få inn en stopperbauta. Neven Subotic skal være løsningen til Klopp, og Bild skriver at manglende spilletid i Borussia Dortmund skal gjøre at serberen er lysten på å prøve seg på Merseyside. 

Tyske klubber kan også handle. Bayern München synes Sadio Mané har spilt så bra for Southampton at de nå har kastet seg inn i budkrigen om spilleren, skriver Daily Mail. Manchester United er fortsatt med i kampen, til tross for at de skal ha blitt avvist i sommer, og Chelsea skal være det tredje laget som er aktuelt.

Martin Ødegaard har ikke fått vist seg frem spesielt mye under Rafael Benítez, men Castilla-trener Zinedine Zidane, har vært mannen som stort sett har ledet den norske 16-åringen. Nå skriver franske BuzzSport at franskmannen skal ta over Real Madrid for Benítez. Og kanskje tyder ting på at Ødegaard ikke umiddelbart blir fast inventar på A-laget av den grunn. Eden Hazard skal nemlig ha gjort det klart at han ikke kan samarbeide med José Mourinho, noe som har gjort at Zidane allerede skal ha kontaktet Chelsea-stjernen. Så får vi se om Hazard og Ødegaard kan spille sammen på banen eller om Ødegaard må danke ut belgieren for å få spilletid...

Det er ikke bare Rafael Benítez som snart er ferdig i klubben sin. Også Steve McClaren begynner å nærme seg slutten, skriver Mirror. De to neste kampene skal avgjøre skjebnen til Newcastle-manageren. Da er det vel bare å vinne? Vel, det er nok ikke bare enkelt. På søndag venter Liverpool og uken etter skal det kjempes mot Tottenham i London.

Ellers skal det kun være kort tid før Jimmy Floyd-Hasselbaink blir presentert som ny manager for Queens Park Rangers, skriver Sky Sports. Premier League-legenden blir hevdet å være være rett mann til å få Loftus Road tilbake til det gjeveste selskap, uttaler blant annet Neil Warnock.