TAP FOR ZUCCA: Colorado Avalanche's Matt Duchene  møtte New York Rangers' Mats Zuccarello  i første omgang.  FOTO: FRANK FRANKLIN II /
TAP FOR ZUCCA: Colorado Avalanche's Matt Duchene  møtte New York Rangers' Mats Zuccarello  i første omgang.  FOTO: FRANK FRANKLIN II /

Zucca og co. gikk på en smell mot Avalanche

Mats Zuccarello og New York Rangers hadde ikke dagen da de møtte Colorado Avalanche på hjemmebane torsdag. Kampen endte 2-1 til gjestene.

På forhånd hadde mange gledet seg til et norsk oppgjør mellom Zuccarello og Andreas Martinsen, som de siste ukene har spilt for Colorado-laget, men Martinsen ble vraket fra troppen like før kampen.

– Det er kjedelig. Forhåpentligvis tar vi det en annen gang, men det er synd, sier Zucca om at det ikke ble noen norsk duell.

– Men nå tenker jeg ikke så mye på det. Det er bare døvt å tape.

Martinsen var naturligvis skuffet over at han ikke fikk møtt sin landsmann.

– Det er selvfølgelig veldig kjedelig. Det kribler veldig når du sitter og ser ned på isen. Du vil ikke se sånne kamper fra tribunen, men sånn er det. Det er moro å se på han (Zuccarello). Han har virkelig fått det til. Jeg tror ikke alle er klar over hvor stort det er, sier Andreas Martinsen.

Zuccarello gikk poengløs i garderoben etter kampen, hvor han var på isen i 21 minutter og 31 sekunder.

– Vi skaper mye og er faktisk ikke så dårlige i dag. De får noen sjanser hvor vi gir bort pucken for lett, og da scorer de. Keeperen deres stod bra i dag, sier Rangers' nummer 36.

– Vi fortjente kanskje å vinne, men sånn er det. Jeg spilte bedre i dag enn i går.

Avalanche fikk begge sine mål i løpet av drøye fire minutter i andre periode, det første av Chris Wagner 13 minutter ut i perioden, og det andre ved Matt Duchene kort etter.

Kampen ble vekket til liv i det siste spilleminuttet, da Oscar Lindberg satte pucken i mål for Rangers 50 sekunder før slutt. På dette tidspunktet var Rangers også i overtall på isen, men det holdt likevel ikke, og kampen endte 1-2.

Zuccarello uttrykte i forkant av kampen skuffelse over at han ikke fikk møte sin norske kollega Martinsen på isen. – Det er kjipt. Jeg hadde sett fram til denne matchen, det hadde vært kult å møte ham. Men slik er det, skrev «Zucca» i en SMS til NTB. (NTB/TV 2)