SJOKKTAP: Petter Thoresen og Stavanger Oilers var store forhåndsfavoritter i møtet med Lillehammer, men tabellnieren sjokkerte i DNB Arena.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
SJOKKTAP: Petter Thoresen og Stavanger Oilers var store forhåndsfavoritter i møtet med Lillehammer, men tabellnieren sjokkerte i DNB Arena.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Oilers med sjokktap mot tabellnieren

Lillehammer sjokkerte i DNB Arena, mens Lørenskog banket Frisk Asker - nå ligger Oilers og Lørenskog á poeng på tabelltopp. 

Stavanger Oilers - Lillehammer 2-3: 

Stavanger Oilers og Lillehammer befinner seg i hver sin ende av tabellen og vertene fra Stavanger var store forhåndsfavoritter før oppgjøret i DNB Arena. 

Men siddisene måtte slite med tabellnieren. Etter å ha tatt ledelsen med en scoring fra Dan Kissel, snudde Tomas Laiho Trondsen kamper for laget fra OL-byen. 

Nick Bruneteau sikret spilleforlengelse for Oilers, men Lillehammer gikk nådeløst til med en gang. 

57 sekunder ut i spilleforlengelsen satte Eric Meland pucken i nettet for gjestene som tar med seg to poeng hjem til Lillehammer. 

- Vi spiller omstendelig og upresist i forsvar, og gjør det alt for vanskelig i angrepssonen, sier Oilers-trener Petter Thoresen til TV 2 Sporten. 

- Det blir for mye luksus over oss uten kvalitet. Det er sånn vi holder på om dagen. Vi skal gjøre det lekkert, men vi er ikke effektive.  

Med poengtap ga Oilers Lørenskog muligheten til å komme á poeng med siddisene på tabelltoppen og den tok tabelltoeren med begge hender. 

- Vi må jobbe med motivasjonen. Vi tror vi får poeng, det ser i hvert fall sånn ut, sier Thoresen. 

Lørenskog feide over Frisk

For etter et sviende tap for erkerival Vålerenga, reiste Lørenskog kjerringa på besøk hos Frisk Asker. 

James Sixsmith sendte gjestene i føringen i første periode, før han selv doblet ledelsen i den andre. Jonas Djupvik Løvlie og Nathan Longpre sørget for at det stod 0-4 i Askerhallen før siste periode. 

Den siste perioden endte målløs og vant Lørenskog 4-0. 

Dermed står Lørenskog og Stavanger Oilers nå begge med 47 poeng, men Oilers beholder tabelltoppen på bedre målforskjell. 

Andre resultater i Get-ligaen: 

Vålerenga - Sparta Sarpsborg 3-2

Kongsvinger - Manglerud Star 4-3

Storhamar - Stjernen 4-5