FAMILIEGLEDE: Marcus, Tone og lille Billie på leting etter det perfekte juletreet. Foto: TV 2.
FAMILIEGLEDE: Marcus, Tone og lille Billie på leting etter det perfekte juletreet. Foto: TV 2.

Tone er spent på julen: – Jeg tror nok hun blir litt skremt

Bli med Tone Damli (27) og den lille familien hennes inn i den travle førjulstiden.

Julen – og ikke minst førjulstiden – betyr mye for Tone Damli. I fjor fikk vi følge henne og samboeren Markus Foss’ (33) forberedelser til det som var datteren Billies første jul.

Nå er Billie blitt ett og et halvt år, og klar for sin andre julefeiring. Denne kan DU ta del i gjennom programmet «Tones jul 2015» på TV 2.

– Det å se Billie vokse til fra i fjor jul til i år, er helt enormt. Det er nesten ikke til å tro, og utrolig hvor mye som skjer på det året. Ikke bare har hun blitt større, men hun prater og forstår mer. Det er fantastisk kjekt å se, sier Tone.

I TV 2-programmet kan hun også avsløre at de synger mye julesanger hjemme om dagen.

– Varm, lun og rolig jul

I «Tones jul 2015» får vi følge henne under årets hektiske førjulstid. Det vil også bli et gjensyn med julekonserten hun holdt i Holmenkollen kapell i fjor. I årets juleprogram vil vi også få se henne fremføre enda flere nye versjoner av kjente og kjære norske julesanger.

– For meg skal jula være varm, lun og rolig. I år skal Billie få oppleve julenissen for første gang. Jeg er spent på hvordan hun reagerer på ham. Jeg tror nok hun bli litt skremt, sier Tone.

– Jeg vil at Billie skal vokse opp med de julelåtene som har betydd mye for meg og kanskje etter hvert blir det hennes julefavoritter. Det vil tiden vise.

Vi følger den lille familien på tre i deres forberedelser til jul med juleverksted og julegaveshopping. I tillegg blir vi med når Tone og artistkolleger som Adelén, Nico & Vinz og Alexandra Joner samler seg til en hyggelig førjulsstund.

Programmet "Tones jul 2015" - sendes på TV 2 tirsdag 15. desember kl. 20.00.