Charlotte ute av Farmen: – Jeg hadde blitt helt fra meg om jeg slo ut Eilev

Charlotte Jacobsen (22) ønsker heller at Eilev Bjerkerud (27) vinner Farmen enn henne selv.

Charlotte Jacobsen (22) var kun et halvt poeng unna semifinaleplass da hun tapte i matkonkurranse mot Eilev Bjerkerud (27). Men ifølge ungjenta tapte hun ikke tredjeplassen – hun vant fjerdeplassen.

– Det er veldig rart å skulle forlate gården. Jeg kjenner på en tomhetsfølelse nå som alt er over. Jeg er ikke lei meg. Jeg er stolt over å ha kommet helt hit, for jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme meg til finaleuka, forteller Charlotte til TV 2 etter exiten.

– Han fortjener å vinne

21-åringen synes det var en tøff finaleuke, spesielt fordi hun følte seg som en underdog opp mot Eilev, Marte Søreide (23) og Øystein Hetland (26).

Selv om hun kjempet tappert i hinderløype, hogge ved og tørke korn på staur, så ble Eilev for sterk i matlaging. Det er hun glad for.

– Det var helt ok å tape for Eilev. Han er en superfin fyr, som jeg håper går hele veien til finalen. Han fortjener det så sinnssykt mye, og jeg vil heller at han vinner Farmen enn meg. Jeg hadde vært helt fra meg hvis jeg hadde slått han ut. 

Farmen-romanse

Eilev har tidligere avslørt at det er noe på gang mellom ham og Charlotte, men ingen har foreløpig definert forholdet. Når TV 2 prater med Charlotte rett etter exiten ser hun frem til å bli bedre kjent med Eilev på utsiden.

– Vi er veldig gode venner. Han er en god og fin fyr, som det er godt å snakke med. Også er han snill og flink, og god til å lytte. Det var veldig fint å ha han på gården, forteller Charlotte, og legger til:

– Hvem vet? Eilev er nok en type jeg ønsker å få bedre kontakt med på utsiden, men jeg er rolig på den fronten. Når man lever i en veldig spesiell setting og boble, så er det vanskelig å kjenne på føleleser. Det var ikke derfor jeg kom inn hit. Det blir spennende å se hva som skjer når vi kommer ut.

– Jeg har lagt på meg

De fleste deltakerne merker at kroppen endrer seg i løpet av Farmen-oppholdet. Etter 11 uker med uvant og ensformig kosthold har også Charlotte fått kjenne endringer på kroppen.

– Kroppen er dvask, og jeg har hvertfall ikke gått ned noen kilo – jeg har heller gått opp. Vi har tulla med at vi må slutte å spise den siste tiden så folk skjønner at vi har vært med på Farmen og ikke et annet program, ler Charlotte, og ser tilbake på den første uken:

– Den var ganske hard, for da var det blod hele veien. Da gikk jeg nok ned litt. Så stabiliserte det seg, før jeg gikk opp. Vi får i oss ekstremt mye karbohydrater. Når det kun er tre måltider om dagen, så blir man redd for at det ikke skal holde hele dagen, så man spiser til man sprekker. Det er ikke sånn jeg spiser eller trener når jeg er hjemme.

Heier på gutta

Søndag skal det endelig avgjøres, når årets vinner av Farmen kåres. Charlotte håper det blir én av gutta.

– Jeg håper Eilev eller Øystein vinner Farmen.

Få med deg den store finalen på TV 2 søndag kl. 20.00 på TV 2.