Gunnarsson hevntaklet i VIF-seier

– Han er helt forsvarsløs, og han slår hodet inn i vantet, sier TV 2s hockeyekspert.

Vålerenga - Lørenskog 4-1

Det har stormet mellom Vålerenga og Lørenskog etter torsdagens kamp der Filip Gunnarssons takling på Tony Romano skapte stor debatt.

Fem dager senere møttes de to lagene til en ny kamp og det ble ampert i en kamp Vålerenga vant 4-1.

Spesielt ble det litt ampert etter at Lørenskogs Magnus Brekke Henriksen taklet Gunnarsson bakfra etter 11:56 i den andre perioden. Da hadde lagkamerat Robin Dahlstrøm fått en to minutter og ti minutter personlig straff for en takling på Martin Ylven. Brekke Henriksen fikk samme straff som lagkameraten. 

Se situasjonen øverst i saken!

– Gunnarsson er helt forsvarsløs

I TV 2s studio reagerte hockeyekspert Geir Hoff på taklingen fra Brekke Henriksen.

– Slik som han kommer inn, det liker jeg ikke i det hele tatt. Det er tredjemannen som kommer inn. Gunnarsson er helt forsvarsløs, og han slår hodet inn i vantet. Når du kommer inn som tredjemann, så må du kontrollere hva du skal gjøre, forklarte Hoff.

– Brekke Henriksen går ikke for pucken i det hele tatt. Han kunne gått ned og tatt den pucken, presset Gunnarsson inn til vantet og løst den situasjonen på en helt annen måte.

– Det er blåst der faktisk når han kommer inn, sa kommentator Kasper Wikestad.

– Ja, nå skal jeg holde meg rolig, fordi jeg liker ikke de situasjonene i det hele tatt. Det fører til at folk blir skadet og det kan bli alvorlige skader. Spillerne må tenke seg om. Er du nummer tre inn: Køllen på isen, gå etter pucken og dytt spilleren unna. Å kjøre over en spiller som ikke er klar over at du kommer, det ender med gråt hver gang, oppsummerte Geir Hoff.

– Kommer han utpå igjen, blir det payback

Det ble Martin Ylven-show i Jordal Amfi i første periode. Den tidligere Lørenskog-spilleren scoret to mål og ble offer for en knusende albue-takling. 1-0 kom på et langskudd etter elleve minutter.

Bare to minutter senere smalt det skikkelig på isen. Robin Dahlstrøm ga Ylven er skikkelig albue-takling. Ylven lå igjen på isen, mens Dalhstrøm fikk en tominutter og ti minutter personlig straff.

Heldigvis unngikk vi en situasjon som i forrige kamp der Lørenskogs Tony Romano ble skadet etter en kontroversiell takling fra Filip Gunnarsson. Ylven kom seg opp og var mannen bak 2-0-scoringen etter 16:30 også.

Etter perioden var det en heltent Ylven som kommenterte taklingen med en klar melding til Dahlstrøm.

– Kommer han utpå igjen, blir det payback, sa Ylven.

– Litt amper stemning

Etter den andre perioden ble Lørenskog-spilleren konfrontert med taklingen.

– Ja, det blir litt sånn. Det er litt amper stemning igjen etter forrige kampen, forklarte Dahlstrøm.

Etter kampen ble Ylven konfrontert med Lørenskog-spillerens takling.

– Vi får se om det blir noe fengselstraff på Dahlstrøm etterhvert, sa Ylven til TV 2.

Dalstrøm fikk pipekonsert

Kanskje det var taklingen som gjorde Ylven mer tent i andre periode. 15:20 ut i perioden klinte VIF-spilleren pucken rett i krysstangen og ut. Nesten hat trick for Ylven.

Like etterpå var Dahlstrøm ferdig med straffen og kom ut på isen igjen til pipekonsert.

Tre minutter før perioden var slutt økte Jonas Knutsen Vålerengas ledelse til 3-0 med et fantastisk skudd.

Lørenskog reduserte til 1-3 etter i det andre minuttet av tredjeperioden ved Niklas Andresen, men Tobias Lindström økte ledelsen til 4-1 etter 7:37 i tredjeperiode. Det ble også sluttresultatet.