Gangnam Style-Psy er tilbake med et brak

Hyller fedre verden over i sin nye, spinnville musikkvideo.

Det har vært stille fra den sørkoreanske artisten Psy etter at det verste «Gangnam Style»-hysteriet ga seg. 

DANSER: Psy spiller en rekke ulike karakterer i sin nye musikkvideo.
DANSER: Psy spiller en rekke ulike karakterer i sin nye musikkvideo.

Musikkvideoen til Gangnam Style, som drev mennesker verden over til vanvidd i 2012, er snart sett 2.5 milliarder ganger og er dermed den mest sette YouTube-videoen gjennom tidene.

You be my curry, I'll be your rice

Nå er YouTube-kongen endelig (?) tilbake med nytt album, og musikkvideoen til den første singelen «Daddy» ble nettopp sluppet. 

I skrivende øyeblikk er videoen «bare» sett rundt 170.000 ganger, men den deles allerede i stor fart i sosiale medier. 

I videoen spiller Sør-Koreas store sønn stort sett alle rollene og ansiktet hans er manipulert inn på en rekke kropper, alt fra en nyfødt baby til en profesjonell danser, mens han leverer one-linere som «you be my curry, I'll be your rice».

Se videoen i vinduet øverst.

Har kjent presset

Hovedpersonen selv innrømmer at han har kjent på presset når han nå slipper sitt første album etter Gangnam Style-megasuksessen.

– Det er mange tanker som svirrer rundt i hodet mitt. For eksempel: «Hvis jeg skriver dette, vil det kunne måle seg med Gangnam Style?» Og: «Hvis jeg skriver dette, vil mitt internasjonale publikum forstå det?» Det tok meg lang tid å finne ut hvordan jeg skulle løse det, fortalte Psy på en pressekonferanse i Seol i dag, mandag, ifølge CBC.

Det nye albumet slippes først tirsdag og har fått navnet «Chiljip PSY-Da» som enkelt og greit kan oversettes med «Psys sjuende album».