Karpe Diem holder beina plantet på bakken: – Vi tar alltid buss

Chirag (31) og Magdi (31) gjør en enorm suksess, men holder bena godt plantet på jorda.

Se intervju med Magdi, Thomas «Fingern» Gullestad, Ida Fladen, Sondre Justad og Sandra Lyng Haugen i toppen av saken.

Gutta bak suksess-albumet «Heisann Montebello» og låter som «Hvite Menn Som Pusher 50», opptrådte på p3 Gull i helgen.

Storfavoritter

Kjendisene hyllet duoen på den røde løperen, og fansen hylte som gale da Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid entret scenen i H3 Arena.

Selv holder gutta bena godt plantet på jorden, og de kjørte kollektivt hjem fra konserten.

– Ja er du gal, vi tar alltid buss. Vi får oppturene også får vi beina på bakken igjen, fordi vi er jo på en måte norsk på norsk. Det er en del av mentaliteten vår, sier Magdi til TV 2 etter konserten lørdag.

Skryter av de bak kamera

Selv om Karpe Diem var de absolutte favorittene under p3 Gull lørdag, valgte Magdi å hylle de som sto bak kamera etter showet.

– Det har vært et fantastisk opplegg. Jeg synes bare det blir fetere og fetere for hvert år. Jeg har lyst til å gi skryt til de som ikke alltid får det. Alle i crewet, alle teknikerne, alle som har sittet og bygd scenene i et 3D-program i lang tid. De fortjener skryt, sier Ytreeide Abdelmaguid.

Familien kommer først

31-åringen ble nylig far til tvillinger, og poengterer at familien alltid er det viktigste. Barna og kona Oda Felicia Bardal Sigstad vil alltid ha hovedfokus.

– Jeg får alltid tid til barna. De er «pri» nummer én, også er dette «pri» nummer to, avslutter Magdi som sammen med sin makker Chirag leverte et forrykende sceneshow i helgen.