Fotballryktene: – Sjekk hva det vil koste storklubbene å kjøpe Vardy

Og Liverpool linkes til overganger verdt over en milliard.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er helg og nye runder i Europas største ligaer.

Samtidig som kampene kjempes på banene er også klubbene i gang med å posisjonere seg med tanke på overgangsvinduet i januar.

Med bare litt over en måned igjen til markedet åpnes igjen kobles flere og flere spillere til ulike klubber rundt om i England og resten av Europa. Flere klubber er nok interesserte i å gjøre forandringer i januar.

Det har nærmest vært en opplest og vedtatt sannhet i engelske tabloider at Bayern München-trener Josep Guardiolas neste arbeidsplass heter Manchester City. Nå hevder imidlertid Sunday Telegraph at byrival Manchester United er Guardiolas foretrukne arbeidssted i England. Samtidig melder Daily Mail om at spanjolen nekter å snakke om at han linkes med Manchester City.

Mer godt overgangsnytt for Manchester United. Cristiano Ronaldo er ifølge Sunday Mirror spennklar for en retur til klubben, og portugiseren er klar til å si nei til styrtrike Paris Saint-Germain for å sikre seg en overgang til gamleklubben.

Jamie Vardy satte lørdag Premier League-rekord med scoring i elleve seriekamper på rad. Det gjør han naturlig nok ettertraktet og Leicester har nå satt en prislapp på 27-åringen som har tatt Premier League med storm. 30 millioner pund, 400 millioner kroner, vil det koste Chelsea eller Manchester City, som skal være de mest aktuelle, å lokke Leicester til å selge arbeiderklassegutten de kjøpte for 1/30-del av den summen. Det er Independent som skriver dette.

ETTERTRAKTET: Jamie Vardy feirer etter Premier League-rekorden lørdag.FOTO: AFP PHOTO / OLI SCARFF
ETTERTRAKTET: Jamie Vardy feirer etter Premier League-rekorden lørdag.FOTO: AFP PHOTO / OLI SCARFF

Det var ingen hemmelighet at Chelsea lå langflate etter Everton-forsvarer John Stones i sommer, men nå får de konkruranse av Arsenal. Ifølge Sunday Mirror er Arséne Wenger villig til på bruke store penger for å sikre seg 21-åringen.

The Sun skriver imidlertid at også Barcelona er interessert i midtstopperen, som tar spansktimer...

Arsenal er imidlertid favoritter til å signere Bayer Leverkusens 26 år gamle midtbanespiller Lars Bender. Dette skal skje i januar, om London Evening Standard har rett. 

I sommer gikk Saido Berahino på en ministreik ettersom han ønsket seg en overgang til Tottenham. Det skjedde aldri, men Spurs er interessert i å knytte til seg 22-åringen i overgangsvinduet i januar. Nå er de villig til å tilby den engelske landslagsspilleren Andros Townsend pluss penger i en kjøpssum verdt totalt 25 millioner pund (340 millioner kroner) for West Brom-spissen. Det er imidlertid lite troverdige Daily Star som skriver dette.

Stoke-målvakt Jack Butland har imponert etter at han tok over som førstekeeper for Asmir Begovic som jaktet grønnere jaktmarker på Stamford Bridge i sommer. Nå tiltrekker han interesse fra Merseyside, der både Liverpool og Everton er interessert. Ifølge The Sun vil Liverpool bruke 270 millioner kroner på å sikre seg sisteskansen.

Samtidig sier Liverpool-sjef Jürgen Klopp i Sunday People at det er ingenting som hindrer ham i å kjøpe spillere fra gamleklubben Borussia Dortmund. Daily Star skriver at det betyr at han er ute etter både Marco Reus (verdsatt til 430 millioner kroner) og Mats Hummels (330 millioner kroner).

ØNSKET: Marco Reus og Mats Hummels gir hverandre high five i en kamp for Borussia Dortmund. FOTO: REUTERS/Fabian Bimmer
ØNSKET: Marco Reus og Mats Hummels gir hverandre high five i en kamp for Borussia Dortmund. FOTO: REUTERS/Fabian Bimmer

West Ham er fremdeles interessert i Inter-back Danilo D'Ambrosio etter å ha brukt store deler av sommeren på å forsøke å signere forsvarsspilleren. Det skriver Football Italia.

Manchester City-forsvarer Martin Demichelis ble i gårsdagens rykter linket med en retur hjem til Argentina. I Manchester Evening News uttaler han imidlertid at han ville elsket å si «velkommen til City» til Lionel Messi, dersom landsmannen skulle slutte seg til de lyseblå. Men, som Demichelis korrekt påpeker, det ville alle klubber i hele verden.