SENKVELD: Thomas Numme og Harald Rønneberg i Senkveld. Foto: Tor Gunnar Berland/TV 2.
SENKVELD: Thomas Numme og Harald Rønneberg i Senkveld. Foto: Tor Gunnar Berland/TV 2.

Dette er nyheten som får Thomas og Harald til å juble

Norgesturnéen utsolgt i rekordfart – nå lover de flere billetter.

Tidligere i høst ble det kjent at Senkveld-programlederne Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) skal ut på Norgesturné for å møte seerne der de bor.

Utsolgt på få minutter

Nylig ble stedene Thomas og Harald skal besøke gjort kjent, og responsen fra fansen har vært enorm. 

DISSE BYENE SKAL DE BESØKE

I Stjørdal ble billettene revet bort på kun få minutter. Utsolgt er det også i Bodø, Harstad, Molde, Sandefjord og Kristiansand.

Lover flere billetter

Selv om dette betyr at hele turnéen er utsolgt, lover produksjonsselskapet likevel at de i løpet av neste uke skal klare å legge ut flere billetter på de ulike stedene.

HER KAN DE KJØPES

Programlederne jubler

Harald Rønneberg kan forsikre om at nyheten om rekordsalget av billettene, gjør at han nesten ikke kan vente med å legge ut på veien.

– Kjempegøy at folk har lyst til å møte oss når vi først tar med oss Senkveld-sirkuset ut på tur, jubler Harald.

Besøker hjembyen

For Thomas Numme blir det også en stopp i hans egen hjemby Sandefjord. Også han er glad for at for å høre om fullstappede konserthus over hele landet.

– Ja, det er vi veldig glade for og vi skal gjøre vårt beste for å gjøre det til noen strålende januarkvelder, både for de som sitter i salen og de som sitter hjemme foran skjermen, forteller Thomas til TV 2.

Sender direkte

Numme forteller at han er spent på hvordan det blir å fremføre showet direkte, noe de vanligvis ikke gjør ettersom Senkveld tidligere er blitt sendt i opptak.

– Vi pleier jo ikke gå direkte til vanlig, det er ingen hemmelighet. Så det å sende direkte med masse folk i salen, blir en kjempeutfordring, sier Thomas.

– Men vi takker ikke nei til en utfordring, vi Nummis! Når vi går direkte kan jo alt skje, skyter Harald inn.

– Det er akkurat det jeg frykter, kommer det kjapt fra Thomas.

Begynner i nord

Første stopp på norgesturnéen er Stormen Konserthus i Bodø, den 6. januar. Der kan alt skje, lover Thomas og Harald fansen.

– Vi gleder oss masse, konkluderer programlederne til TV 2.

Til alle som ikke har klart å sikre seg billetter til nyårets store happening, er det bare å følge med – fra og med neste uke vil det bli lagt ut noen ekstra billetter på de ulike stedene.

Senkveld – hver fredag kl 22.45 på TV 2