Fotballryktene: – Messi i samtaler med Premier League-klubb og loves drømmelønn

Og Chelsea jakter på forsterkninger. Her er fredagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er «Black Friday», men det er ikke akkurat salg og store rabatter på fotballspillere som preger fredagens fotballrykter.

Her er et knippe rykter som svirrer på overgangsmarkedet fredag.

THE SUN: Slik ser forsiden til The Sun ut fredag. Foto: Faksimile/The Sun.
THE SUN: Slik ser forsiden til The Sun ut fredag. Foto: Faksimile/The Sun.

«Black Friday»-pris er det ikke på Lionel Messi. The Sun skriver fredag at argentineren er åpen for en overgang til Manchester City og det skal ha vært innledende samtaler mellom klubbene. De lyseblå fra Manchester er på sin side positive til å hente argentineren og til tross for en utkjøpsklausul på 250 millioner pund(3,25 milliarder kroner) er Manchester City sikre på at de kan hente Barcelona-spilleren for «bare» 120 millioner pund (cirka 1,56 milliarder norske kroner). Med bonuser inkludert vil stjernespilleren tjene 800 000 pund (10,4 millioner kroner) i uken.

Se Lionel Messi score hat trick øverst i saken!

Chelsea er ute etter å forsterke laget i vinter og skal ifølge The Mirror ha både Jamie Vardy og Mousa Dembele på radaren. 40 millioner pund (520 millioner kroner) skal Jose Mourinho være villig til å betale for Leicester-spilleren og Tottenham-spilleren.

Harry Kane er en annen spiller som står på Chelseas ønskeliste, men fredag skriver The Telegraph at Tottenham har troen på at de kan beholde spissen på White Hart Lane.

Chelsea-fansen går trolig noen spennende måneder i møte for det ligger an til handel i overgangsvinduet. Gazzetta dello Sport skriver at Fiorentina-spiller Nikola Kalinic er en spiller som Jose Mourinho følger nøye med på. Spissen har scoret ni mål for italienerne så langt denne sesongen.

Mye har vært sagt og skrevet om Pep Guardiolas fremtid i Bayern München, men nå sier Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge til treneren at det ikke er noen som er uerstattelig skriver AS. En beslutning om Guardiolas fremtid skal tas i 2015 (trolig etter kampen mot Hannover 19. desember), mens samme avis skriver at Carlo Ancelotti er en kandidat til å overta etter Guardiola.

Den nigerianske midtbanespilleren Kelechi Nwakali skal være nær en overgang til Arsenal. Det avslører agenten til Metro. Også Chelsea og Udinese er interessert i spilleren.

Bournemouth planlegger å by 6 millioner pund (cirka 80 millioner kroner) for Dwight Gayle i vinter. Det skriver Daily Star. Gayle sliter med spilletid i Crystal Palace og skal være positiv til en overgang som sikrer ham mer tid på banen.

Urokråken Ravel Morrison er på vei tilbake til England på grunn av personlige årsaker skriver Calciomercato. 22-åringen har kun spilt tre kamper for Lazio etter overgangen fra West Ham.