PEKER NORDOVER: Franck Ribéry kan bytte ut München med London hvis Abramovitsj får det som han vil. FOTO: Christof Stache / AFP Photo
PEKER NORDOVER: Franck Ribéry kan bytte ut München med London hvis Abramovitsj får det som han vil. FOTO: Christof Stache / AFP Photo

Fotballryktene:  – Ribéry aktuell for Premier League

Chelsea kan gjøre store forandringer i spillerstallen når vinduet åpner i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Også denne torsdagen har ryktemakerne spisset blyantene og fylt opp blekk på skrivemaskinene.

I takt med at overgangsvinduet kommer stadig nærmere kobles flere og flere spillere til ulike klubber rundt om i England og resten av Europa. Flere klubber er nok interesserte i å gjøre forandringer i januar.

Chelsea har hatt en tung sesong, og blant andre stjernespilleren Eden Hazard har slitt med å levere på samme nivå som i fjor. Nå skriver Daily Mail at Roman Abramovitsj har gitt beskjed om at Franck Ribéry er klubbens topprioritet. London-klubben skal angivelig ha lagt inn et bud på om lag 460 millioner kroner den skadeplagede franskmannen, men Bayern München krever ifølge Daily Mail at Chelsea legger nesten 800 millioner kroner for 31-åringen.

Samtidig skriver The Guardian at Chelsea også er interesserte i å hente en ny spiss til Stamford Bridge. José Mourinho har ikke latt seg imponere av Diego Costa denne sesongen, og nå nevnes spillere som Antoine Griezmann og Gonzalo Higuaín som mulige erstattere.

Det kan virke som det kan bli en stor omveltning hos Chelsea i januar, for i tillegg skriver The Times at Gary Cahills fremtid er usikker etter at klubben bare vil tilby 29-åringen en ny ettårskontrakt.

Men Chelsea er ikke den eneste klubben som kan bli tvunget til å hente spillere i januar. Med Francis Coquelin ute med skade i flere måneder ryktes det at Lars Bender kan bli hans erstatter på The Emirates. Det melder italienske Calciomercato.

Samtidig skriver Metro om en av ryktemakernes nye storfavoritter: Alexandre Pato. Ifølge avisen har Wenger kontaktet den tidligere Arsenal-spilleren Edu, som nå er sportsdirektør i Corinthians.

Litt lenger nord i London finner vi Tottenham, hvor Andros Townsend går en usikker fremtid i møte etter å ha havnet på kant med Spurs-ledelsen. Newcastle-manager Steve McClaren er ifølge Daily Mail interessert i å hente Tottenham-spilleren, i tillegg til Swanseas Jonjo Shelvey.

Tar man toget er par timer nord fra London kommer man til Manchester. Mats Hummels har i lengre tid blitt koblet til den røde klubben i byen, men foreløpig har ikke Manchester United klart å sikre seg 26-åringen. Bild mener likevel å vite at United fremdeles er interessert i midtstopperen.

I den andre delen av byen kan Samir Nasri være på vei vekk fra City, men ifølge Daily Mirror har klubben avslått Juventus' bud på 130 millioner kroner for franskmannen.

Juventus skal også være på jakt etter Real Madrids elegante playmaker Isco, som later til å være litt ute i kulden i den spanske hovedstaden, skriver Tuttosport.

Samtidig hevder The Sun at Barcelona føler seg trygge på at Neymar blir i Spania, til tross for den vedvarende interessen fra Manchester United. Det skriver Sky Sports i sin ryktespalte.