Refser Rooney etter målløst oppgjør mot PSV

Manchester United står i fare for å ryke ut av Mesterligaen etter 0-0 mot PSV Eindhoven på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United – PSV 0-0:

Med seier mot PSV Eindhoven ville Manchester United vært klar for sluttspillet i Mesterligaen.

Se høydepunkter fra Mesterligaen i Sportsnyhetene øverst!

Men etter 0-0 i onsdagens oppgjør på Old Trafford har Louis van Gaals menn kniven på strupen før siste gruppespillkamp mot gruppeleder Wolfsburg.

– Jeg kan ikke si i hvert intervju etter kampene vi spiller at vi ikke kommer til avslutninger, for det er ikke sannheten. Men det vil bli vanskelig fordi Wolfsburg er det beste laget i vår gruppe. PSV må imidlertid vinne mot Moskva, og det er heller ikke lett, sa van Gaal etter kampen, ifølge BBC.

Den engelske fotballegenden Matt Le Tissier mener Wayne Rooney må ta deler av skylden for at Manchester United gikk målløse av banen mot PSV.

Le Tissier refser Rooney
Rooney slet både med avslutningene, hurtigheten og med å finne sin posisjon under oppgjøret.

– Wayne Rooney hadde ikke noe som helst innflytelse på kampen. Den beste for Manchester United i oppgjøret var faktisk unggutten Jesse Lingard, som var sprudlende, sa han i Sky Sports' studio.

Le Tissier var også kritisk til van Gaals bytter under kampen.

– Jeg mener Mata burde ha kommet inn fremfor Fellaini i andre omgang. Og jeg mener at van Gaal gjorde sine bytter for tidlig, konkluderte han.

Van Gaal hadde hele seks spillere ute med skade før oppgjøret mot PSV, men startet likevel med et slagkraftig mannskap bestående av blant annet Wayne Rooney, Anthony Martial og Bastian Schweinsteiger – for å nevne noen.

– Savner en Ryan Giggs-type
Manchester United dominerte i perioder oppgjøret stort mot PSV, men slet nok en gang med å score.

På stillingen 0-0 ti minutter før slutt begynte deler av publikum å forlate Old Trafford, trolig i protest mot Manchester Uniteds svake angrepsspill.

– Ryan Giggs sitter like ved siden av Louis van Gaal. Og det er akkurat en spillertype som Ryan Giggs denne Manchester United-utgaven savner. De trenger spillere som kan komme rundt på kantene og slå de avgjørende pasningene, mente den tidligere engelske landslagsspilleren Chris Waddle, som kommenterte kampen for BBC.

Etter 0-0 mot PSV på Old Trafford kan Manchester United ryke ut av Mesterligaen dersom de taper mot Wolfsburg samtidig som PSV slår CSKA Moskva i den siste serierunden.