Villa straffer Grealish etter bytur

Må trene med klubbens U21-lag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villas stjerneskudd Jack Grealish (20) gikk rett fra 0-4-tapet for Everton på Goodison Park og på byen i Manchester. Den fuktige byturen ble filmet og slått stort opp i tabloidene i England tirsdag. 

Det likte Villa-manager Remi Garde dårlig og har ifølge Daily Mail reagert ved å sende ham ned på trening med U21-laget.

Grealish blir imidlertid ikke bøtelagt av klubben ettersom ingen regler har blitt brutt, men den franske manageren er ikke imponert over selve timingen på byturen.

I tillegg kan han risikere å bli utelatt fra troppen til lørdagens kamp mot Watford.  Villa ligger helt sist på tabellen med fem poeng.  

Kan få mentor i sommer
I tillegg til at han må trene med u-laget undersøker Aston Villa også muligheten for å skaffe unggutten en mentor i sommer.  Det er nemlig ikke første gang han havner i trøbbel etter en fuktig bytur. 20-åringen har den siste tiden vært mer i avisen fokus for utenomsportslige prestasjoner enn det han har gjort på fotballbanen.  

I april i år dukket det opp bilder av at han angivelig inhalerte lystgass, noe som falt i dårlig jord hos daværende manager Tim Sherwood. 

I juni havnet Grealish i trøbbel igjen. Denne gangen etter en fuktig natt i Tenerife. Unggutten ble avbildet liggende tilnærmet bevisstløs på asfalten med flere sigarettpakker strødd rundt seg.

På en annen tur til Marbella ble han avbildet sammen med en flaske vodka til 13.000 kroner. Klubben svarte med å gi ham en reprimande.

Villa-kaptein Micah Richards og Joleon Lescott er spillere som ifølge avisen skal være aktuelle som mentorer for unggutten.