Det blir en ny sesong av suksess-serien Frikjent på TV 2.

60 millioner

Oppfølgeren som etter planen skal ha premiere høsten 2016, har et budsjett på 60 millioner kroner.

Igang allerede

Seriens forfatter, Siv Rajendram Eliassen, forteller at hun og medforfatter Anna Bache-Wiig allerede er godt i gang i skriveprosessen.

DRAMA: Skuespillerne Synnøve Macody Lund, Elaine Tan og Nicolai Cleve Broch i en scene fra den første sesongen av Frikjent. Foto: Carl Christian Raabe/TV 2.
DRAMA: Skuespillerne Synnøve Macody Lund, Elaine Tan og Nicolai Cleve Broch i en scene fra den første sesongen av Frikjent. Foto: Carl Christian Raabe/TV 2.

– Vi har jobbet med sesong 2 av Frikjent i over et år, og er naturligvis utrolig glade for at vi endelig skal i produksjon. Det er alltid like spennende når skuespillerne og regissører begynner å ta tak i materialet, og universet begynner å leve. Det er mange hemmeligheter som skal opp til overflaten i den nye sesongen og ambisjonen er at den skal bli minst like god som den første - om ikke bedre.

Kjente fjes

Det er Miso Film Norge som skal produsere den nye sesongen av Frikjent, og igjen møter vi skuespillerne Nicolai Cleve Broch, Lena Endre, Tobias Santelmann, Anne Marit Jacobsen, Henrik Rafaelsen, Synnøve Macody Lund, Susanne Boucher, Ellen Dorrit Petersen, Fridtjov Såheim, samt Øystein Røger og Stig Amdam. Det vil i tillegg bli introdusert et par nye roller.

Aksel fortsetter kampen

I sesong 2 viser det seg at sannheten om Karine Hansteens død likevel ikke har kommet frem. Flere bærer fortsatt på vonde hemmeligheter, og Aksel er nødt til å fortsette sin kamp. Men prisen er høy, røper dramasjef i TV 2, Christopher Haug.

– Utviklingen av sesong 2 av Frikjent har vist at historien på ingen måte er ferdig, den har vokst på oss og vi er helt sikre på denne sesongen vil bli enda bedre enn sesong 1. Hvis du likte sesong 1 kommer du til å elske sesong 2. Det har ikke vært noe vanskelig valg å inngå et samarbeid med noen av bransjens beste folk igjen. Vi gleder oss stort til å tilby nok et kvalitetsdrama, forteller dramasjefen til TV 2.

Gikk du glipp av den første sesongen? Se den her (krever innlogging)

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK