PSV-fansen har laget banner til Luke Shaw

Men 20-åringen har fått treningsfri av Louis van Gaal og slipper å være på Old Trafford onsdag.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-backen Luke Shaw er ute i lang tid etter skrekkskaden han pådro seg i Mesterliga-møtet med PSV i september.

Shaw ble taklet av PSVs Héctor Moreno og gikk rett i bakken. Bildene av skaden har vekket vemmelse hos de fleste som har sett dem i ettertid. 20-åringen fikk senere konstatert et dobbelt beinbrudd og minst seks måneder på sidelinjen. 

Tough bike session today, still early days but I'm working hard on my recovery!!

Et bilde publisert av Luke Shaw (@lukeshaw23)

Når United møter PSV på Old Trafford til returoppgjør onsdag, blir det mest sannsynlig uten Luke Shaw på tribunene. Og det til tross for at PSV-fansen har laget et banner med «God bedring» på til å ta med på kampen. 

Skal få slippe å bli minnet på skrekkskaden
For ifølge Daily Mail er Shaw frustrert av den monotone treningshverdagen som følger av opptreningen og har fått fire dager treningsfri av Louis van Gaal. 

– Han er litt lei av de daglige rutinene, så jeg ga ham fire dager fri, sa manageren på pressekonferansen i forkant av onsdagens Mesterliga-kamp på Old Trafford. 

Nederlenderen forteller videre at Shaw heller ikke trenger være til stede på kampen onsdag kveld for å slippe minnene om den grusomme skaden.  

– Jeg tenkte over hvorfor han er lei. Kanskje fordi vi skal spille mot PSV og fordi alle spillerne er nødt til å være på stadion for å vise sin støtte til lagkameratene. Jeg tror ikke Luke Shaw kommer til å være der, men jeg er ikke sikker. Kanskje han overrasker meg.

Shaw responderer bra på opptreningen.  

– Men man må være veldig forsiktig etter en slik skade. Han skal ta nye røntgen-bilder på fredag og da får vi vite hvordan det går. Han er et stort tap for oss. 

United-manageren har ikke tenkt å advare spillerne mot å ta hevn på Moreno. 

– Jeg tror ikke det kommer til å være et tema, en gang. Han gjorde det ikke med vilje. Slike ting kan skje i fotball. 

Martial og Rooney tilbake mot PSV
Anthony Martial og Wayne Rooney er begge tilbake etter henholdsvis skade og sykdom og spilleklare til onsdagens kamp.  Men det er ikke sikkert noen av dem starter.  

– Det er ikke automatikk i det. Det er manageren som bestemmer. Jeg sammenligner alltid spillerne med hverandre også ser jeg på hvilken form de viser på treningene.