Fra kvalifisering til eliteserien menn mellom Jerv-Start på Levermyr stadion i Grimstad. Kampen endte 1-1.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Fra kvalifisering til eliteserien menn mellom Jerv-Start på Levermyr stadion i Grimstad. Kampen endte 1-1. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Rekdal tror Start berger plassen!

I dag blir det avgjort hvilke lag som skal spille i Tippeligaen 2016.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Start - Jerv (Kvalifisering til Tippeligaen) H: 1,85 U: 3,45 B: 3,55
Den første kampen endte 1-1 etter at Jerv NOK en gang utlignet sent (87. minutt). Klarte bare å samle sammen 22 poeng på 30 kamper i Tippeligaen, og klarte ikke vinne en eneste kamp i andre halvdel av sesongen (0-3-12). Har sju strake hjemmekamper uten seire (0-2-5), men hadde brukbare 4-1-3 før det. Likevel må vi tilbake til 4. juli sist laget vant en fotballkamp. Jerv klatret til kvalikplassen med siste spark på ballen seks minutter på overtid hjemme mot Follo i siste serierunde. Var ille ute mot Hødd i første kvalikrunde, men utlignet på overtid og berget seg så vidt gjennom straffesparkkonkurransen. Var imidlertid bedre mot Kristiansund nest sist der to sene mål sikret laget denne kvalikfinalen. Så 1-1 hjemme i den første kampen her. Startet svakt på bortebane, men står med 6-1-2 på lagets sise ni kamper borte. Rekdal tror Start tar sin første senger på leeenge.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Manchester United – PSV (Champions League) H: 1,40 U: 4,15 B: 6,25
United topper gruppa med sju poeng, men PSV og Wolfsburg ligger hakk i hel med seks, og CSKA har fire. Vidåpen gruppe med andre ord. United snudde en dårlig periode med seier 1-0 hjemme over CSKA for tre uker siden, fulgte opp med 2-0 hjemme over WBA nest sist og slo Watford 2-1 borte i helga. Det var første baklengs på seks kamper. Er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen om man ser bort fra Middlesbroughs seier på straffer i ligacupen (8-3-0). Har holdt nullen i åtte av de 11 kampene. Ingen nye skader, men får tilbake Rooney og Martial til denne. Det blir viktig. Vil sikre avansement med seier her. PSV ligger på tredjeplass i Nederland og spilte 2-2 borte mot Willhem II i helga. Vant fire på rad før det. Har 4-3-3 på bortebane denne sesongen. PSV vant hjemmekampen 2-1 i kampen som mest huskes for Luke Shaws grusomme skade. PSV vil ligge dypt, United vil være gjerrige, men må være favoritter her.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Malmö – Paris Saint-Germain (Champions League) H: 8,50 U: 4,75 B: 1,27
Malmö ligger sist i gruppa med tre poeng, mens Paris SG ligger på andreplass med sju poeng. Malmö endte på femteplass i Sverige. Slo lille Götene 5-0 borte i cupen for drøye to uker siden. Tapte 0-4 for Shakhtar Donetsk borte for tre uker siden og 0-2 hjemme for Norrköping tredje sist. Det var lagets første hjemmetap i serien siden mai. Tapte også 0-2 her for Real Madrid. PSG er soleklare serieledere i Frankrike og står også med åtte strake seire i serien. Slo Lorient 2-1 borte sist og Toulouse 5-0 hjemme nest sist. Tapte 0-1 borte for Real Madrid for tre uker siden. Det var lagets første bortetap siden Barcelona i april. PSG vant 2-0 hjemme over Malmö og er så klart soleklare favoritter her.

Her er Rekdals onsdagskupong:
Start - Jerv H: 1,85
Manchester United – PSV H 1,40
Malmö – Paris Saint-Germain B 1,27
Totalodds: 3,29
Innleveringsfrist: Kl. 18.55