TV 2-ekspert om søsteren: – Vil bli arveløs og får ikke komme inn i huset til mamma

Ingrid Marie Mathisen heier på Start, men er samboer med Jerv-spiller Nils Petter Andersen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Start – Jerv på TV 2 Sumo og TV 2 Sportskanalen onsdag kl. 18.30

Kristiansand (TV 2): Ingrid Marie Mathisen er havnet i en meget spesiell situasjon før slaget om Sørlandet onsdag.

Hun er datter av Start-legende Svein «Matta» Mathisen og lillesøsteren til Jesper. Men hun er også samboer med en mann som ønsker å sende Start ned til OBOS-ligaen – Nils Petter Andersen.

– Jeg klarer ikke å ta stilling til hvem jeg skal heie på. Denne kampen er altfor spesiell for meg. Det er uvirkelig og vanskelig å forstå, at to lag som betyr så mye for meg nå møtes i en så viktig kamp, sier 26-åringen til TV 2.

Trues av storebror
Fotballekspert og Start-spiller Jesper Mathisen ber søsteren tenke seg godt om før hun eventuelt viser noen følelser på Sør Arena.

– Situasjonen til Ingrid Marie er kinkig. Farfar og pappa er æresmedlem i klubben, og jeg er fortsatt i klubben. Hvis hun vil holde med Jerv i morgen så blir hun arveløs, hun får aldri komme inn i huset til mamma igjen og hun må nok bytte navn fra Mathisen til Andersen snarest mulig, sier Jesper Mathisen.

– Vet ikke hva jeg vil i denne kampen
– Jeg skjønner reaksjonen til Jesper, men jeg vet ikke hva jeg vil i denne kampen. Jeg skal se kampen, men skal nok bare sitte helt i ro, jeg håper et lag er bedre enn det andre og vinner fortjent, sier lillesøsteren.

– Onsdag legges familiebåndene vekk. Vi har alle muligheter til å bli et Tippeliga-lag og jeg tror vi vinner kampen, sier Jerv-stopper Andersen.

Se vår reportasje i videovinduet over!