Villa-stjerneskudd rett på byen etter 0-4 for Everton

Jack Grealish i hardt vær igjen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston Villas stjerneskudd Jack Grealish (20) ble heftig kritisert da det i april i år dukket opp bilder av at han angivelig inhalerte lystgass. Daværende Villa-manager Tim Sherwood tok ham for seg og ga beskjed om at slik oppførsel ikke er akseptabel.  

I juni havnet Grealish imidlertid i trøbbel igjen. Denne gangen etter en fuktig natt i Tenerife. Unggutten ble avbildet liggende tilnærmet bevisstløs på asfalten med flere sigarettpakker strødd rundt seg. På en annen tur til Marbella ble han avbildet sammen med en flaske vodka til 13.000 kroner.  Klubben svarte med å gi ham en reprimande. 

Rett på fylla etter tap
Nå er unggutten igjen på forsiden av tabloidene i England. 20-åringen fikk nemlig rett fra 0-4-tapet for Everton på Goodison Park lørdag og ut på byen i Manchester.

Der ble han filmet blant annet mens han entusiastisk synger med på en sang og koser seg sammen med gode venner på nattklubben Panacea. På videoen ser man også en av kameratene hans inhalere lystgass fra en ballong og en haug med champagneflasker bli servert bordet deres. 

Dagen etter skal Grealish ifølge Daily Mail ha reist hjem til Birmingham og vært vertskap for en sammenkomst på Malmaison-hotellet sammen to blondiner. 

Kantspilleren var imidlertid på plass på Villa-treningen på  Bodymoor Heath mandag. 

Publikumsfavoritt
Grealish besøkte Villa Park første gang som fireåring, og sluttet seg til klubben som seksåring. Der gikk han gradene og ble for første gang tatt opp i A-lagstroppen som ubenyttet reserve mot Chelsea i mars 2012.

Etter et vellykket låneopphold i Notts County returnerte han til Aston Villa, hvor han fikk sin A-lagsdebut mot Manchester City 7. mai 2014.

7. april 2015 fikk kantspilleren tillit fra start i Premier League for første gang. Innsatsen i oppgjøret mot QPR ble hyllet fra flere hold og han ble raskt en av de store publikumsfavorittene på Villa Park.

20-åringen fulgte opp med å være toneangivende i 2-1-seieren mot Liverpool da Villa tok seg til FA Cup-finale, en kamp de tapte mot Arsenal.

13. september scoret han sitt første Premier League-mål mot Leicester.