Det ble tap for Arsenal og Olivier Giroud i helga, men Kjetil Rekdal tror på seier i Champions League. Foto Mike Egerton, NTB Scanpix.
Det ble tap for Arsenal og Olivier Giroud i helga, men Kjetil Rekdal tror på seier i Champions League. Foto Mike Egerton, NTB Scanpix.

Rekdal stoler på Arsenal

Tre fotballkamper har funnet veien til Kjetil Rekdals oddskupong tirsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Arsenal - Dinamo Zagreb (Champions League) H: 1,18 U: 6,00 B: 10,00
Både Arsenal og Dinamo Zagreb er i trøbbel i gruppe F med tre poeng på fire kamper. Det er seks poeng opp til Olympiakos. Arsenal står med tre strake kamper uten seier (0-1-2). Tapte 1-2 borte for WBA lørdag der de bommet på straffe like før slutt, og falt til fjerdeplass på tabellen. Spilte 1-1 hjemme mot erkerival Tottenham nest sist og fikk juling av Bayern München med 1-5 borte tredje sist. Er et godt hjemmelag selv om det har blitt tap for både West Ham og Olympiakos denne sesongen (4-2-2). Har som vanlig en haug med skader. Dinamo ligger på andreplass i Kroatia og står med to strake seire i den hjemlige serien. Slo Slaven Koprivnica 2-1 borte sist og Istra 19611-0 hjemme nest sist. Tapte 1-2 borte for Olympiakos tredje sist. Etter å ha gått ubeseiret borte på de første ni kampene (5-4-0) står laget med bare 2-1-4 på de siste seks. Får tilbake kaptein Domagoj Antolić fra skade, men Pivarić er suspendert og Schildenfeld er ute med skade. Slo Arsenal 2-1 hjemme.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Lyon - Gent (Champions League) H: 1,60 U: 3,65 B: 4,65
Lyon ligger sist i gruppe H med ett poeng, mens Gent ligger på plassen over med fire. Lyon ligger på andreplass i Ligue 1 bak suverene Paris SG. Tapte riktignok 0-3 borte for Nice sist, men slo Saint-Étienne 3-0 hjemme nest sist. Har 3-0-2 på de siste fem kampene, men bare 1-1-3 på de fem før det. Har bare 4-2-3 på hjemmebane denne sesongen. Lyon har mange spillere ute. Umtiti, Grenier, Fekir, Kalulu, Jallet og Fofana er alle skadet, mens Gonalons er suspendert. Gent topper serien i Belgia med 33 poeng på 16 kamper. Har fire seire på de siste fem (4-0-1). Slo Westerlo 5-0 hjemme sist, men tapte 1-3 hjemme for Sporting Charleroi nest sist. Startet sesongen med fire strake uavgjortkamper, men har vunnet fire av de siste seks (4-4-2). Gershon, Matton og Pedersen er skadet, men har flere småskadde spillere som er usikre. Den første kampen mellom disse i Belgia endte 1-1 i en kamp Gent fikk to mann utvist.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Gillingham – Rochdale (League One) H: 1,95 U: 3,20 B: 3,10
Gillingham ligger på andreplass med 34 poeng, mens Rochdale ligger på 13. plass med 24 poeng. Gillingham står med fire tap på de siste fem om man regner tapet for Teovil på straffer i Football League Trophy som tap. Tapte 1-4 borte for Coventry i serien sist, men slo Bury 3-1 hjemme nest sist. Det er imidlertid på bortebane hvor laget svikter. Tapet på straffer for Yeovil er lagets eneste hjemmetap denne sesongen (8-2-1). Rochdale slo Doncaster 2-0 borte sist, men tapte 0-2 hjemme for både Wigan nest sist og Morecambe tredje sist. Seieren over Doncaster var lagets første seier siden serieåpningen på bortebane (1-4-4). Rekdal tror på hjemmeseier.

Her er Rekdals tirsdagskupong:
Arsenal - Dinamo Zagreb H 1,18
Lyon - Gent H 1,60
Gillingham – Rochdale H 1,95
Totalodds: 3,68
Innleveringsfrist: Kl. 20.40