Fotballryktene:
– Pirlo klar for Premier League-klubb

Manchester United har lovet agent kjempebonus om han får Gareth Bale til klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En ny fotballhelg er over, og noen har større grunn til å smile enn andre. 

For noen feiret som om ligagullet er i boks, mens andre kunne se gulltoget begynne å tøffe sakte ut fra stasjonen.

Slikt blir det rykter av. Og vi har samlet de beste i en skikkelig potpurri til deg.

Her er det bare å lene seg tilbake og nyte.

Manchester City gikk på en stjernesmell da de satte ny sesongrekord i å slippe inn mål mot Liverpool. Hele 1-4 ble det mot det mest målsky mannskapet på øvre halvdel av Premier League-tabellen. Men nå har manager Manuel Pellegrini funnet mannen som vil løfte de lyseblå tilbake til tabelltoppen. For Sky Italia-journalisten Fabio Caressa forteller til Calcio Mercato at Andrea Pirlo spiller for Manchester City fra januar. Den italienske veteranen er allerede eid av Citys datterklubb New York City, så et bytte til England skal bare være en fomalitet for 36-åringen.

Ifølge Daily Star så leter City i motsatt ende av aldersskalaen. Avisen hevder at de vil ha det belgiske stortalentet Dante Vanzeir. 17-åringen spiller for Genk, og Pellegrini vil bruke sine belgiske spillere til å lokke spissen til England. Chileneren håper også at Chidiebere Nwakali kan klare å overtale lillebroren Kelechi Nwakali til å droppe drømmene om Arsenal og heller komme til Etihad Stadium.

Arsenal gikk også på en smell i helgen. Da er det greit for The Gunners med en god nyhet på mandagen. For alt tyder på at Mesut Özil gjør som Alexis Sanchez og setter navnetrekket sitt på en ny langtidskontrakt med klubben, skriver Don Balon.

Kelechi Nwakali har altså uttalt at den klubben han aller helst vil spille for er Arsenal. Midtbanespilleren ble kåret til U17-VMs beste spiller. Men han var ikke den eneste som imponerte i mesterskapet. Victor Osimhen satte ny scoringsrekord i mesterskapet med ti mål, og nå kjemper de to Nord-London-rivalene Arsenal og Tottenham om spissen. Soccernet skriver at mens Arsene Wenger snakker med den nigerianske fotballpresidenten Amaju Pinnick, så driver agentene til Spurs og prater med Osomhens klubb Ultimate Strikers Academy. Og de liljehvite skal ha trodd de hadde en avtale i boks da Wenger kom på banen.

Wenger fikk kritikk i sommer da han ikke hentet et alternativ til Francis Coquelin som defensiv midtbanespiller. Lørdag måtte franskmannen hjelpes skadet av banen mot WBA. Og i andre omgang var det erstatteren Mikel Arteta som måtte kaste inn håndkledet på grunn av skade. Og da gjør Wenger som han alltid gjør. Han finner seg en offensiv midtbanespiller. Nå skriver Diario AS at The Gunners vurderer å hente «den serbiske Messi», Andrija Zivkovic. Dersom Partizan Beograd-spilleren er i nærheten av så god som han er på Football Manager, så kan Arsenal-fansen krysse fingrene å håpe at denne overgangen går i orden. Og 19-åringen blir ingen dyr kar. Kontrakten hans går ut til sommeren og klubben ønsker å selge i januar mens de fortsatt får litt penger for ham.

Målene renner ikke inn for Chelseas spisser denne sesongen. Da er det kanskje ikke så rart at Jose Mourinho er på jakt etter offensive forterkninger. Calcio Mercato hevder at Chelsea skal være villig til å betale det Atletico Madrid forlanger for å få Antoine Griezmann til Stamford Bridge.

I Southampton gnir man seg i hendene over at Chelsea sliter offensivt. For nå skal de kongeblå fra hovedstaden ha kastet seg inn i kampen om Sadio Mane. Det betyr at The Saints kan få i gang en budkrig mellom Chelsea og Manchester United, som igjen kan bety en temmelig høy overgangsssum for det senegalesiske hurtigtoget, skriver Daily Mirror.

En annen som kan være tiltenkt rollen som Chelseas frelser foran mål er argentinske Jonathan Calleri. L'Equipe skriver at 22-åringen er så godt som klar for de regjerende ligamesterne. Boca Juniors får i overkant av 80 millioner kroner for spissen som har scoret 21 mål denne sesongen.

Chelsea hentet midtstopperen Michael Hector fra Reading i sommer, men leide ham umiddelbart tilbake til Championship-klubben. Men 23-åringen har imponert stort i høst og nå vil Mourinho ha ham til London så fort som mulig. Ifølge Metro kan det bety at Chelsea kompenserer Reading økonomisk dersom de henter ham i januar.

Etter to år med spekulasjoner og gjentatte nei, så kan det nå se ut til at Manchester United endelig kan få Gareth Bale til å forlate Real Madrid. The Sun skriver at waliserens aksjer ikke akkurat skjøt i været etter 0-4 for Barcelona i helgen, og at de kongelige fra den spanske hovedstaden skal være villig til å åpne dørene og bære koffertene hans dersom noen vil betale det de ønsker for ham.

Og for å få Bale-avtalen i boks, så skal de røde djevlene ha lovet waliserens agent Jonathan Barnett den nette sum av 185 millioner kroner dersom han overtaler sin klient til å komme til Old Trafford. Det er Diario AS som skriver om den solide bonusen til spilleragenten.

Og pengene sitter løst blant Manchester United-lederne for tiden. De har åpenbart lært av sine lyseblå naboer at dersom du overbyr nok, så vil de få de spillerne de vil ha. For det er neppe noen som vil konkurrere med dem dersom de legger 650 millioner kroner på bordet for 31 år gamle Arjen Robben. Det er Don Balon som skriver at Louis van Gaal vil bla opp for sin skadeplagede landsmann.

Etter 4-1 over Manchester City, så har Jürgen Klopp vunnet flere kamper over «topp fire-lag» på seks uker enn Brendan Rodgers gjorde på tre år. Da er det kanskje ikke så rart at champagnekorkene igjen går i været på Merseyside og klubbens første Premier League-tittel allerede er innkassert. Slik den også ble i 2014, helt til Steven Gerrard var så uheldig å skli litt. Men tro ikke at Klopp lar seg rive med. Neida, denne mannen vil forsterke laget, og alt tyder på at Lucas Biglia er den mannen han aller helst vil ha. Fichajes skriver at Klopp vil gjøre alt som står i hans makt for å få argentineren til å velge Liverpool fremfor Manchester United dersom han forlater Lazio.

Er det noen som husker Robin van Persie? Det er en nederlandsk spiss som storspilte i Arsenal helt det indre barnet i ham sa at han måtte flytte til Manchester United. Etter en god sesong på Old Trafford, så var det indre barnet lei av å spille fotball. Etter noen svake sesonger gikk i sommer turen videre til syden. Men sol og varme fikk heller ikke frem scoringslysten hos 32-åringen. Nå skriver Daily Express at oppholdet i Fenerbahce fort blir av det korte slaget og at han vil flytte hjem til Rotterdam og Feyenoord. For der skjønner i hvert fall det indre barnet hva alle sier.

David Moyes har hatt litt ufrivillig ferie fra manageryrket etter at han fikk sparken i Real Sociedad. Men nå kan han være på vei tilbake til engelsk fotball. Ifølge Daily Mirror vil han bli tilbudt jobben som Leeds-manager dersom Steve Parkin får kjøpt klubben av den eksentriske italieneren Massimo Cellino. Og Moyes innrømmer overfor avisen at han kan tenke seg jobben med å gjenreise den falne storheten.