Fotballryktene: – Hinter om Ronaldo-overgang

Og Zlatan ønsker seg til Premier League. Her er søndagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er søndag og ikke minst: Det er cupfinalesøndag! Her hjemme spilles cupfinalen mellom Rosenborg og Sarpsborg 08, mens ballen ruller videre internasjonalt.

Kanskje det er nettopp denne runden at managerne klør seg ekstra på hodet i fortvilelse over eget lags prestasjon og drømmer om nye spillere.

Her er et knippe rykter som svirrer på ryktebørsen denne søndagen.

Vi starter i Manchester for Louis van Gaal har kommet med det som kanskje er et av de sterkeste hintene om at Cristiano Ronaldo kan være på vei til Manchester United. Ifølge Daily Mail bekrefter van Gaal at de ser på Ronaldo og flere andre spillere. Det er blitt lenge spekulert i om Ronaldo er på vei vekk fra Real Madrid og PSG er nevnt som en klubb som kan gi Manchester United konkurranse. Det er få klubber som kan matche et priskrav på 60 millioner pund og et lønnskrav på 250 000 pund.

– La oss vente og se, forteller van Gaal.

Se høydepunktene fra El Clasico i Sportsnyhetene øverst i saken!

Det som er ventet vil komme inn på Old Trafford i januar er en venstreback. Ettersom Luke Shaw er langtidsskadet etter beinbruddet har van Gaal sondert markedet etter en ny back. Den siste spilleren Manchester Uniteds manager har sett på er Wolfsburgs Ricardo Rodriguez ifølge The Mirror.

Zlatan Ibrahimovic ønsker seg til Premier League og Arsenal skal være klubben svensken ønsker å gå til. Det skriver The Mirror. PSG-stjernens representanter skal ha tatt kontakt med flere klubber, men Zlatan ønsker helst å jobbe med Arsene Wenger og sist men ikke minst: Interessen skal være gjensidig. Overgangen blir uansett ikke en realitet før til sommeren.

En annen spiller som kan være på vei til Premier League er Juventus-forsvareren Daniele Rugani. Både Manchester United og Arsenal skal ønske seg 21-åringen skriver The Mirror.

Jose Mourinho vil nok prøve å signere noen forsterkninger i januar. The Sun skriver søndag at Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang er en av to spisser Chelsea-manageren jakter. Trolig vil et bud på rundt 20 millioner pund kunne lokke spissen til Stamford Bridge.

Tottenham jaktet på West Bromwichs Saido Berahino i hele sommer uten å lykkes. Nå går det mot en ny runde i jakten på WBA-spissen. Skulle ikke klubben lykkes i å signere Berahino har Mauricio Pochettino en backup-plan. Spurs-manageren ønsker da å hente Corinthians' Alexandre Pato til White Hart Lane, men Tottenham vil få konkurranse om spissens signatur. Også Liverpool og West Ham er interessert i Pato skriver Daily Star.

Brendan Rodgers har stått uten trenerjobb etter å ha fått sparken i Liverpool tidligere i høst. The Mirror skriver søndag at en klubb i Qatar ønsker å betale Rodgers 3,5 millioner pund i året. Klubbens identitet er enda ikke kjent.