Fotballryktene: – Stones og Rooney kan bli lagkamerater

Og Arsenal er favoritt til å signere Celta Vigo-spiss. Her er lørdagens fotballrykter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er det lørdag og klubbfotballen ruller igjen etter landslagspausen.

Januarvinduet nærmer seg med stormskritt og snart kan managere og klubbeiere svi av penger på spillere de trenger eller kanskje ikke trenger.

Så hvorfor ikke lade opp til fotballrunden med en dose fotballrykter? Her er ryktene som svirrer på lørdag.

John Stones er en ettertraktet spiller og Chelsea prøvde å hente Everton-spilleren i sommer. Nå skal Manchester United kaste seg inn i kampen om spilleren, men det blir ikke billig ifølge Manchester Evening News. Louis van Gaal må betale rundt 45 millioner pund for Everton-stopperen om han skal komme til Old Trafford. Det vil i så fall bli ny britisk rekord for en forsvarsspiller. Det er ventet at Chelsea vil prøve seg på Stones i løpet av januarvinduet.

Se Everton-supporternes tilsvar til Chelsea etter budrunden i sommer øverst i saken!

Adnan Januzaj ble i sommer lånt ut til Borussia Dortmund fra Manchester United. Belgieren sliter imidlertid med spilletid, men Louis van Gaal innrømmer nå at det neppe blir en retur til Old Trafford i januar ifølge ESPN. Det kunne kanskje vært nyttig med tanke på Manchester Uniteds skadekrise.

Både Harry Kane og Dele Alli er brennhete om dagen. Så hete at Tottenham nå ønsker å tilby de to ny kontrakt for å sende et signal til potensielle beilere. The Sun skriver at Spurs er villig til å betale 25 millioner pund til de to for å beholde de på White Hart Lane i fem år til. Da vil Kane tjene rundt 70 tusen pund i uken, mens Alli vil doble lønnen til 25 tusen pund i uken.

Arsenal og Arsene Wenger vil ha inn en spiss. Nå skriver The Mirror at Celta Vigo-spilleren Nolito kan bli løsningen i januar. Arsenal skal være favoritt til å lande spillerens signatur og vil koste 12,6 millioner pund.

Chelseas Jose Mourinho har blitt nevnt som en kandidat til å ta over etter Laurent Blanc i PSG, men nå avslører Blanc at han er i kontraktsforhandlinger med klubben. Ifølge The Express skal PSG-treneren og klubben forhandle om en forlengelse av den nåværende kontrakten. Mourinho skal være interessert i å trene at lag i Frankrike om portugiseren skulle få sparken i Chelsea.

Skulle Jose Mourinho fortsatt være Chelsea-manager i januar er det ikke sikkert at portugiseren får penger til forsterkninger. Mourinho sier i alle fall selv at han har ingen rett til å spørre Roman Abramovitsj om penger i vinter. Portugiseren mener at han ikke fortjener det etter ifølge The Mirror.

Gökhan Inler får lite spilletid på Leicester. Nå vurderer sveitseren å forlate klubben i januar for å sikre seg spilletid. Det skriver Tuttomercatoweb.

Sunderland er ute etter å forsterke laget januar og nå skal Sam Allardyce være villig til å ofre Jermaine Defoe for å kunne hente inn nye spillere. Ifølge Daily Mail er Sunderland-manageren interessert i å hente QPR-spiller Charlie Austin til klubben pluss Kevin Nolan som er klubbløs etter å ha blitt løslatt fra West Ham. Dermed kan det være at Defoe blir solgt for å kunne finansiere de to spillerne.

Cheick Tiote er endelig skadefri etter kneskaden og er klar for å kjempe for et presset Newcastle. Ifølge The Mirror har ikke ivorianeren planer om å forlate klubben.