Norske Talenter-Michael (25) gråt av glede: – Jeg klarer ikke holde følelsene tilbake!

Sikret seg finaleplass sammen med sanger Marius (25) i årets siste semifinale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveld ble det klart at rapper Michael André «Xzwer» Kildal (25) fikk flest seerstemmer og er videre til finalen i Norske Talenter

25-åringen måtte tørke tårene da resultatet viste at han var videre til siste runde i talentkonkurransen.

I TV2.nos eksklusive sending, forteller rapperen fra Florø at han knapt vet hva han skal si.

– Det føles som en eksplosjon! Jeg har ikke ord .... Puh ... Jeg klarer ikke å holde følelsene tilbake, forteller den rørte finalisten til en vel så rørt programleder.

Marius overrasket over at han slo skjespiller Rune

Sanger Marius Grønsdal (25) sikret seg den andre finaleplassen i kveld. Også han var sterkt preget av den gjeve plasseringen. 

– Nei, jeg har ikke ord ... Hør på stemmen min, den er helt ... Det var deilig! 

– Hvor nervepirrende var det, spør programleder Solveig Kloppen og refererer til at det stod mellom ham og skjespiller Rune Nordbye til siste stund. 

– Jeg var sikker på at jeg ikke hadde en sjanse. Rune hadde bare den responsen! Han er utrolig morsom. Og nei ... Jeg har ikke ord. Jeg gleder meg til finalen!

Se intervjuet med de to finalistene ovenfor!

Programleder Kloppen rørt til tårer av Michael

Det var ikke bare seerne som lot seg imponere av kveldens to finalister. 

Michael, som tidligere har vært åpen om sin tøffe fortid som rusmisbruker, imponerte med en sterk tekst om mennesker som forsøker å fremstå som perfekte

Mia Gundersen (54) mente 25-åringen viste følelser på scenen også i kveld.

– Du har nådd bunnen en gang i livet ditt og virkelig kjent på det, og det gjenspeiler dine tekster. Talentet ditt kommer fram. Den følsomheten du har når du synger fra sjela er grunnen til at du når hjem til det norske folk, sa hun, før seerne ble vitne til at programleder Solveig Kloppen måtte tørke tårene og stjele en klem fra den rørte deltakeren på scenen.

Mia om Marius: – Nydelig!

Mia hadde også ros å komme med til kveldens andre 25 år gamle finalist, Marius. Sangeren fikk ros for at han både er teknisk flink – og for at han overbeviste på det følelsesmessige planet.

– Guri malla. Vet du hva du viser? Du viser hvor viktig det er å mene det man synger. Koblet på god teknikk. Du er en av våre skolerte sangere. Men det hjelper ikke bare å være skolert, og der overbeviser du. Du har en herlig indre glød og vil så gjerne dele med oss, og det klarer du så perfekt! Det var nydelig!

  • Norske Talenter-finalen går av stabelen fredag 27. november klokken 19.30.